Μεγαλεία για τη Ναταλία... Η Thalia ζήτησε να την καλέσει στο «NaMaSte» [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:33
7/12/2015

Μεγαλεία για τη Ναταλία... Η Thalia ζήτησε να την καλέσει στο «NaMaSte» [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μεγάλη επιτυχία για τη Ναταλία Γερμανού και βλέπουμε το «NaMASte» να εκτοξεύεται στους πίνακες της τηλεθέασης εάν η Λατίνα σούπερσταρ έρθει καλεσμένη στην εκπομπή του Epsilon όπως ζήτησε.

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό! Η Thalia, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές «Μαρία της γειτονιάς», «Μαριμάρ» «Ροζαλίντα» που χτυπούσαν 40άρια τη δεκαετία του ’90 και επαναπροβλήθηκαν πρόσφατα από το Epsilon, εξέφρασε την επιθυμία της να έρθει καλεσμένη στο NaMaSte.

 

Μάλιστα, το έγραψε σε άπταιστα ελληνικά κι η αφορμή ήταν το καινούργιο της single, «Tranquila» που παίχτηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Epsilon και μετά σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια από όλους.
Ιδού και το post της Λατίνας σταρ στο Facebook:

«Πόσο ευτυχισμένη νιώθω που σας αρέσει το "Tranquila".Προσκαλέστε με στην εκπομπή σας.Μου'χει λείψει η Ελλάδα. @nataliagermanou @NaMaSte_Etv».

Εννοείται πως η Ναταλία είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα και ευχήθηκε μέσω της εκπομπής να μπορέσουν να κανονίσουν όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και η Thalia να έρθει. Και εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε «Μακάρι».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ