Μάθε πότε κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Epsilon | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:08
3/12/2015

Μάθε πότε κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Epsilon

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, αλλά μέχρι στιγμής δε γνωρίζαμε πότε θα είναι η επίσημη πρώτη του δημοσιογράφου στο τιμόνι του κεντρικού δελτίυο ειδήσεων του σταθμού.

Με την επίσημη ανακοίνωση του Epsilon, λύθηκε το μυστήριο κι η πρεμιέρα δεν απέχει και τόσο πολύ από όσο νόμιζες:

«LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο - το νέο τηλεοπτικό ενημερωτικό σόου της τηλεόρασης του «Ε» με τον τηλεθεατή να έχει τον πρώτο λόγο.

Όλες οι εξελίξεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο παρουσιάζονται με σύγχρονη ματιά αξιοποιώντας εργαλεία της τεχνολογία και των social media.

Δημοσιογράφοι, αναλυτές και σχολιαστές, θα ερευνούν όλες τις πτυχές των θεμάτων της επικαιρότητας φωτίζοντας τα σκοτεινά σημεία της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και αθλητικής ζωής του τόπου.

 

Κομβικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν οι πολίτες που θα βρίσκονται στο στούντιο έχοντας τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη της εκπομπής, με τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις ερωτήσεις τους.

Οι τηλεθεατές, από το σπίτι, αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter & Facebook ) θα δίνουν το δικό τους στίγμα με τη χρήση του hashtag #livenewstv, καθορίζοντας το LIVE NEWS, σε πραγματικό χρόνο.

Ειδήσεις άμεσα που φωτίζουν το παρασκήνιο. Πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:45 από τη συχνότητα του «Ε». ETV: Αυτό είναι κανάλι!»

Παρουσίαση: Νίκος Ευαγγελάτος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κανάκης
Αρχισυνταξία: Αντώνης Τσολιάς
Οργάνωση Παραγωγής: Μιχάλης Κοντογιάννης
Διεύθυνση Παραγωγής: Κατερίνα Καραθανάση
Σκηνογραφία: Μπατσακούτσα Δήμητρα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ