Μάθε ποιά μέρα θα προβάλλονται τα live του X-Factor | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:29
23/2/2016

Μάθε ποιά μέρα θα προβάλλονται τα live του X-Factor

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το X-Factor επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ όμως αυτή τη φορά, αλλά με τον Σάκη Ρουβά και πάλι στη θέση του παρουσιαστή των live shows.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τα live θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και προς το παρόν οι υπεύθυνοι προσπαθούν να καταλήξουν στην ημέρα προβολής τους αφού προς το παρόν διχάζονται.

Οι δύο υπό εξέταση ημέρες είναι η Δευτέρα κι η Παρασκευή, αλλά ακόμα οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί αφού και τις δύο ημέρες ο ανταγωνισμός από τα υπόλοιπα κανάλια είναι διάιτερα έντονος.

Τη Δευτέρα παίζουν απέναντι “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”, “Μπρούσκο”, “Συμμαθητές”, “Ράδιο Αρβύλα” και όχι μόνο, ενώ Παρασκευή τα “Άκου τι είπαν βραδιάτικα”, “Ταμάμ”  και “Φως στο τούνελ”.

Μένει να δούμε ποιά θα είναι η τελική απόφαση αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΣΚΑΪ προσβλέπει σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ