Μάθε γιατί ο Σπύρος Παπαδόπουλος δε θα καλέσει ποτέ τον Πλούταρχο [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:12
14/1/2016

Μάθε γιατί ο Σπύρος Παπαδόπουλος δε θα καλέσει ποτέ τον Πλούταρχο [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν και θα περίμενε κανείς ότι ο Γιάννης Πλούταρχος θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανικό καλεσμένο για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» ο παρουσιαστής διευκρίνισε γιατί δεν πρόκειται να δούμε τον δημοφιλή τραγουδιστή ποτέ στο «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

«Ισχύει ότι δε θα ήθελα ποτέ καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο. Δε μου αρέσει να ανασκαλεύω. Δεν έχω παρεξηγηθεί με κανέναν. Ήρθαμε σε επαφή μέσω μηνυμάτων μιλούσαμε, έκανε κάτι -όχι σε μένα, σε έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο- και θεώρησα ότι εγώ με αυτό τον κώδικα συμπεριφοράς, εγώ με αυτά είμαι λίγο απόλυτος. Αν δείχνεις ασέβεια σε έναν σπουδαίο άνθρωπο γιατί είσαι ένας χθεσινός τύπος που κάνεις επιτυχία για κάποιο λόγο, ας είσαι και ταλαντούχος, για μένα δεν υπάρχεις, τρως Χ».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ