Μάθε γιατί ο ANT1 απαγόρεψε στα άλλα κανάλια να παίζουν πλάνα του | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:21
23/5/2016

Μάθε γιατί ο ANT1 απαγόρεψε στα άλλα κανάλια να παίζουν πλάνα του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο


Η απαγόρευση του ANT1 στα υπόλοιπα κανάλι να αναπαράγουν μέσα από τις εκπομπές τους αποσπάσματα από το πρόγραμμά του χωρίς την άδεια του σταθμού και την καταβολή χρηματικού ποσού για τα δικαιώματα, έγινε αντικείμενο συζήτησης την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε συνέντευξή του στο “Βήμα της Κυριακής” ο διευθύνων σύμβουλος προγράμματος του καναλιού, Τζώνυ Καλημέρης εξήγησε για ποιό λόγο ο ANT1 προχώρησε σε μία τέτοια απόφαση:

 

«Το 50% κάποιων εκπομπών ήταν προβολή δικών μας προγραμμάτων. Δαπανούμε πολλά και όλοι χτίζουν εκπομπές γύρω από το δικό μας υλικό. Είναι περιουσία δική μας και των ανθρώπων μας. Υπήρξε μέρα που μετρήσαμε 3 ώρερς υλικό το οποίο αναμεταδόθηκε συνολικά σε μικρά και μεγάλα κανάλια. Καταντήσαμε να τροφοδοτούμε τους άλλους.

Το υλικό που χρησιμοποιούμε εμείς είναι μικρής διάρκειας και χρησιμοποιείται στις εκπομπές “Ράδιο Αρβύλα” και “Όλα”. Δεν χρησιμοποιούμε παραπάνω από τρία λεπτά.

Ως ΑΝΤ1 έχουμε τα κορυφαία σε τηλεθέαση προϊόντα. Όταν το “Ράδιο Αρβύλα” κάνει 50% τηλεθέαση με 2,5% εκατομμύρια τηλεθεατές, το να το αναπαράγει μια εκπομπή με τηλεθέαση 15% δεν μας ενδιαφέρει. Έχουμε δικές μας εκπομπές που μας αναπαράγουν και την υπερκαλύπτουμε την προβολή κάθε μέρα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ