Μάθε γιατί αρνήθηκε η Έλενα Ακρίτα να ξανακάνει τον «Αδύναμο Κρίκο» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:40
30/11/2015

Μάθε γιατί αρνήθηκε η Έλενα Ακρίτα να ξανακάνει τον «Αδύναμο Κρίκο»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στις αρχές των ‘00s η Έλενα Ακρίτα έδινε ρεσιτάλ κάθε εβδομάδα ως αυστηρή παρουσιάστρια στον πιο «Αδύναμο Κρίκο» και τα τελευταία χρόνια ακούγεται κατά καιρούς η ιδέα της αναβίωσης του τηλεπαιχνιδιού.

Μάλιστα, είχε ακούσει το όνομα του Νίκου Μουτσινά ως υποψήφιου παρουσιαστή, αλλά σε συνέντευξή της στο «Βήμα» η πρωτοδιδάξασα Έλενα Ακρίτα αποκάλυψε πως έχει γίνει και σε εκείνη σχετική πρόταση, αλλά την απέρριψε για τον εξής λόγο:

«Όταν μου πρότειναν πρόσφατα να το ξανακάνω, είπα "Τώρα, παιδιά, δεν γίνεται". Δεν είναι ποιος θα το παρουσιάσει. Είναι ότι τότε τους έλεγα "Αν κερδίσεις, τι θα τα κάνεις τα λεφτά;" και μου απαντούσαν "Θα πάρω την κοπέλα μου και θα πάω ταξίδι στον Άγιο Μαυρίκιο" ή "Θα πάρω μια χιλιάρα μηχανή". Όταν τώρα δεις στο μάτι του άλλου ότι αυτά τα λεφτά τα θέλει για να πληρώσει τη ΔΕΗ που έχει κοπεί ή για να αγοράσει γάλα για το παιδί του, απλά αυτό δεν "παίζεται". Όχι μόνο δεν θέλω να το κάνω, αλλά δεν πρέπει να γίνει από κανέναν αυτό το παιχνίδι. Είναι μια άλλη Ελλάδα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ