Μάθαμε γιατί ο Περρής έφυγε από το «Όλα»- Το καρφί για την Ηλιάκη [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:58
3/11/2015

Μάθαμε γιατί ο Περρής έφυγε από το «Όλα»- Το καρφί για την Ηλιάκη [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ξαφνιαστήκαμε όταν ακούσαμε ότι φέτος μετά από τόσα χρόνια ο Βαγγέλης Περρής δε θα είναι στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη στο «Όλα» και ο νους πολλών πήγε στο... κακό. Ωστόσο, ο ίδιος έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Δεν θα είμαι γιατί από την αρχή ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Δε σημαίνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός ή κακή διάθεση με οτιδήποτε παλιό υπάρχει, ίσα ίσα είναι στενοί δεσμοί αγάπης, δεσμοί που διαρκούν.Δεν με νοιάζει τι θα σκεφτεί ο καθένας για τη σχέση μου με τον Θέμο. ήταν δύσκολη απόφαση και πέρασε από χίλια κύματα. Τη μια στεναχωριόμουνα, την άλλη αποφάσιζα κάτι άλλο, αλλά μετά σκέφτηκα ότι είναι η βασική μου επιθυμία. Θεώρησα ότι τη 15η χρονιά θα πρέπει να αναδιαταχθώ και αυτό έκανα».

 

Ξεκαθάρισε ότι «στην εκπομπή αυτή είναι καλοδεχούμενοι άπαντες», ακόμα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αν και έκανε μια εξαίρεση για τη Μαρία Ηλιάκη: 

«Σε αυτό το είδος εκπομπής δε νομίζω ότι ταιριάζει καλεσμένη η Μαρία Ηλιάκη».

Πώς το πήρε η ίδια; Μάλλον δεν ίδρωσε το αυτί της ιδιαίτερα:

«Είναι πολύ ωραίος με το μουσάκι του, δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιεί αυτές τις παλιές μεθόδους είναι τρομερό. Τώρα μιλάμε για τον Βαγγέλη που πέρυσι τσακωνόταν με τον Ουγγαρέζο και φέτος συνεργάζονται».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ