Ματέο: Η έξοδος με Σπυροπούλου & το κρυφτούλι | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:48
9/1/2014

Ματέο: Η έξοδος με Σπυροπούλου & το κρυφτούλι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μεγάλη φίρμα έχει γίνει ο Ματέο Παντζόπουλος μέσα από τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και τα παπαράτσι τον κυνηγούν ακόμη και όταν η αγαπημένη του δεν είναι μαζί του.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Πριν λίγες μέρες, ο φακός «τσάκωσε» τον Ματέο έξω από το γυμναστήριο και δίπλα του δεν ήταν το Λενιώ, αλλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Φαίνεται ότι η ξανθιά δεν είναι μόνο με την Μενεγάκη κολλητή, αλλά και με το σύντροφό της.

Παντζόπουλος και Σπυροπούλου πήγαν για pilates χωρίς την Ελένη, που είχε υποχρεώσεις και μόλις ο Ματέο είδε τον παπαράτσι έξω από το γυμναστήριο, άρχισε τα... Μενεγακίστικα. Τουτέστιν, δυσανασχέτησε με την κάμερα και προκειμένου να την αποφύγει, φόρεσε την κουκούλα από τη ζακέτα του και όπως κάνει και η καλή του, κάλυψε το πρόσωπό του με ένα περιοδικό.

Να ήταν γυναίκα, να το καταλάβουμε να θέλει να κρυφτεί, διότι μπορεί να ήταν αμακιγιάριστη και ιδρωμένη από τη γυμναστική και να μην ήθελε να την τραβήξει ο φακός. Ο Ματέο γιατί αγχώθηκε; Ή βλέπει το Λενιώ να το κάνει κάθε λίγο και λιγάκι και είπε να την μιμηθεί, διότι πολύ του αρέσει το στυλ... κρύβομαι από τον παπαράτσι;

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ