Ματ Λε Μπλανκ: Ο Τζόι διαλέγει ποια από τα Φιλαράκια διαλέγει για ζευγάρι [vds] Μόνικα ή Ρέιτσελ; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:16
28/11/2016
ΜΟΝΙΚΑ Ή ΡΕΙΤΣΕΛ;

Ματ Λε Μπλανκ: Ο "Τζόι" διαλέγει ποια από τα "Φιλαράκια" διαλέγει για ζευγάρι [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

12 χρόνια μετά τη λήξη της επιτυχημένης σειράς που έκανε τους 6 πρωταγωνιστές τους διάσημους στα πέρατα του κόσμου, ο θρυλικός γυναικοκατακτητής, "Τζόι Τριμπιάνι" απαντά στην απόλυτη ερώτηση: "Μόνικα ή Ρέιτσελ;" Και εκπλήσσει. 

Καλεσμένος στην εκπομπή The Late Late Show With James Corden,, ο Ματ Λεμπλάν κλήθηκε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις με τη Lady Gaga (Ναι, ναι, τη γνωστή) να κάνει την πιο... καίρια!

Στα 10 χρόνια που προβλήθηκε η σειρά, ο "Τζόι"  δεν είχε αφήσει... θηλυκιά γάτα που να μην κατακτήσει, ενώ είχε τις ιστορίες και με τις κολλητές του. 

Με τη "Ρέιτσελ" υπήρξε δεσμός κανονικός, ενώ και με η "Μόνικα" όταν τον είχε πρωτογνωρίσει είσε νιώσει τα "άγρια ένστικτα" που ξυπνούσε στις γυναίκες. Και να μην ξεχάσουμε ότι στο Λονδίνο, το βράδυ που η "Μόνικα" και ο "Τσάντλερ" κάνουν σεξ πρώτη φορά, εκείνη έψαχνε τον "Τζόι"!

Οπότε ερχόμαστε στο σήμερα! 

"Ματ... ποια θα προτιμούσες;;; Τη Μόνικα ή τη Ρέιτσελ;", ρωτά παιχνιδιάρικα η Lady Gaga και στο στούντιο γίνεται Ο Χαμός, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο στη συνέχεια. 

Και τι διάλεξε ο "Τζόι"; Θα ξαφνιαστείς! 

 

 

"Θα διάλεγα τη Φοίβη...  Είναι τόσο ευλίγιστη", απαντά ο "Τζόι" και προκαλεί σεισμό!!! Ε ναι, αυτό το ζευγάρι έμεινε σε "εκκρεμότητα" στα 10 χρόνια της σειράς. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ