Μαστροκώστα: Μιλά για το παιδί που έχασε με τον Δέλλα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:34
18/6/2013

Μαστροκώστα: Μιλά για το παιδί που έχασε με τον Δέλλα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τρίτης η Γωγώ Μαστροκώστα και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Μίλησε για τον Τραϊανό Δέλλα, τη γνωριμία τους αλλά και μία άτυχη εγκυμοσύνη που είχε πριν αποκτήσουν την κόρη τους.

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έχασα το μωρό δυο μηνών. Μετά όμως συνειδητοποιήσαμε ότι το θέλαμε πολύ. Στεναχωρήθηκα  υπερβολικά και φοβήθηκα πολύ. Και όταν δεν είσαι 20- 25 ετών λες θα μου ξανασυμβεί τώρα;; Μετά σκέφτηκα ότι αυτά γίνονται για κάποιο λόγο. Δε θα είχε έρθει η Βικτώρια. Τώρα είναι 4,5 χρονών. Είναι η ζωή μου ολόκληρη» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε για τον Δέλλα, που μοιραία είναι ο άνδρας της ζωής της: «Δεν τον ερωτεύτηκα με τη μια. Ήταν εκφοβιστικός όταν τον είδα. Ήταν πολύ αρσενικό. Είδα έναν άντρα δυο μέτρα και μου φάνηκε λίγο υπερβολικό για μένα. Τον γνώρισα δέκα μήνες αφότου πήρε διαζύγιο. Να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά γιατί έχω ακούσει πως εγώ τον χώρισα. Η ιστορία αυτής της σχέσης που δεν ήταν η πιο ιδανική στην αρχή και η κατάληξη αυτής λες ότι αυτό είναι μοίρα»!

Η Γωγώ μίλησε και για τη σχέση του Τραϊανού με τη μικρή Βικτώρια: «Είναι φοβερός σαν μπαμπάς και το έχει πολύ. Όταν τον είδα με παιδιά σκέφτηκα αυτός ο άνθρωπος θέλω να κάνει το παιδί μου"

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ