Μαστοράκης: Μετά το «άδειασμα» ζητά συγνώμη στη Μανωλίδου! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:53
23/6/2015

Μαστοράκης: Μετά το «άδειασμα» ζητά συγνώμη στη Μανωλίδου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τέλος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Ευγενία Μανωλίδου και το Νίκο Μαστοράκη έδωσε ο δεύτερος.

Ο Μαστοράκης ζήτησε δημοσίως «συγνώμη» στη Μανωλίδου για το άκομψο «άδειασμα» που της είχε κάνει πρόσφατα, επειδή εκείνη σε συνέντευξη της αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει το «Αργά».

 

Η Μανωλίδου, μετά το άκομψο «άδειασμα» που Μαστοράκη ότι… ονειρεύεται προτάσεις, μέσα από τα social media είχε εξηγήσει ότι της είχε κάνει πρόταση το κανάλι και με ευγενικό τρόπο προσπάθησε να δώσει ένα τέλος στην ιστορία αυτή.

 

Και στην ευγενική απάντηση της μαέστρου απάντησε ο Μαστοράκης, αφού είχε πλέον λυθεί η παρεξήγηση.

 

 

«Ευχαριστώ την Ευγενία που με την κομψή και ευγενική της απάντηση μου δίνει την ευκαιρία να της πω mea culpa και συγγνώμη. Όμως 50% και στα δύο. Είχαν έρθει πράγματι σε επαφή μαζί της από το κανάλι σε πολύ πρώτο στάδιο διερευνητικών (και μόνο) επαφών, αλλά εγώ δεν το είχα μάθει ποτέ. Mea culpa μεν, αλλά 50% όσο για τη συγγνώμη που δεν θα χρειαζόταν, αν η Ευγενία τηρούσε τους δεοντολογικούς κανόνες της δουλειάς μας που μας υπαγορεύουν να μη δημοσιοποιούμε τις προτάσεις που μας κάνουν, εφόσον αυτές δεν υλοποιήθηκαν. Όπως και εμείς σαν modus operandi δεν εκθέτουμε όλους εκείνους που μας κάνουν προτάσεις και μας ζητούν συνεργασία και τους λέμε ευγενικά “΄όχι”. Είναι μια βάση διακριτικής εχεμύθειας με αμφίδρομο κέρδος» ήταν η απάντηση του, που δημοσιοποίησε μέσω του Πρωινού.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ