Μαστοράκης: «Αχ, καημένη Ρούλα, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες σου!» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:18
6/6/2016

Μαστοράκης: «Αχ, καημένη Ρούλα, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες σου!»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για ακόμα μία φορά ο Νίκος Μαστοράκης έριξε τα βέλη του στη Ρούλα Κορομηλά μέσα από το προφίλ του στο Facebook τονίζοντας πόσο λάθος ήταν η κίνηση της παρουσιάστριας να αναστήσει το “Μπράβο” και πόσο  χάλια ήταν η τηλεθέαση το περασμένο Σάββατο 4 Ιουνίου.

«ΑΧ ΒΡΕ ΡΟΥΛΑ!

Όταν έγραφα δυσοίωνες προβλέψεις για τη Ρούλα Κορομηλά και τη νεκρανάσταση του Bravo της, το υπερπροστατευτικό “Ε” πυροβολούσε (με ανόητες εξώδικους) τον αγγελιοφόρο  δυο εβδομάδες μετά την έναρξη, ανήμπορος να βελτιώσει το περιεχόμενο, την έκανε με πλάγια πηδηματάκια ο Βαγγέλης Περρής.

 

Η Ρουλά, κατά την προσφιλή συνήθεια της, “καπάκωσε” τους πάντες, σε ρόλους που δεν της πάνε και δεν τους έμαθε ποτέ. Κάθε εβδομάδα και χειρότερα, μέχρι που χθες να φτάσει το άλλοτε Bravo των 40, να είναι τελευταίο στις θεαματικότητες, με απόλυτο άρχοντα ένα μέτριο ως κακό “Στην Υγεία μας,” και στις επόμενες δυο θέσεις… ταινίες δεκαετιών.

Συγκεκριμένα:

Στην υγειά μας ρε παιδιά 24%

Μοντέρνα Σταχτοπούτα 18,7%

Μια νύχτα στο μουσείο 11,1%

Μπράβο Ρούλα 10,8%

Το χειρότερο συγκριτικό μετρό, όμως, για το φιλόδοξο αν και καταποντισθεν ζωντανό υπερσώου, είναι οι θεαματικότητες της Τατιάνας Στεφανίδου, της Αννίτας Πάνια και του Μένιου Φουρθιώτη, με εκπομπές πολύ χαμηλού κόστους.

Αχ, καημένη Ρούλα, το ότι θα είσαι πίσω από τον Φουρθιώτη, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες σου δεν θα το είχες δει. Ήθελες τα;»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ