Μαρτάκης: Προτιμώ να αποχωρήσω παρά να είμαι κάπου όπου χαλιέμαι | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:10
1/4/2016

Μαρτάκης: "Προτιμώ να αποχωρήσω παρά να είμαι κάπου όπου χαλιέμαι"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φέτος ο Κώστας Μαρτάκης μας λέει καθημερινά “Καλημερούδια” μέσα από τη συχνότητα του Mega κι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε πρωινή ζωντανή εκπομπή και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real, μίλησε για την όλη εμπειρία.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Για την σχέση του µε τη Ντορέττα Παπαδηµητρίου και τα υπόλοιπα παιδιά της εκποµπής:

''Τη Ντορέττα τη γνωρίζω αρκετά χρόνια - και από τον αθλητισµό και από κοινές παρέες. Με τα παιδιά της εκποµπής έχουµε δέσει ως οµάδα. Παρότι δεν γνωριζόµασταν, πλέον βγαίνουµε και έχουµε γίνει µια παρέα. Έχουµε πια το θάρρος ο καθένας να πει στον άλλον κάτι που δεν του αρέσει και έχουµε αποκτήσει µεγάλη άνεση µεταξύ µας. Έχουµε δηµιουργήσει και οµαδικό γκρουπ στα social media και ανταλλάσσουµε µηνύµατα µεταξύ µας''.

Παρακολουθεί τον ανταγωνισµό;

''Η αλήθεια είναι πως όχι. ∆εν τον παρακολουθώ, γιατί είµαστε και εµείς στον αέρα και λογικό είναι να µη βλέπω τι γίνεται «απέναντι». Στο παρελθόν είχα αναφερθεί ξανά στα νούµερα τηλεθέασης και µου είχαν επιτεθεί, επειδή είχα πει πως δεν µου αρέσει να µε επηρεάζουν. Με λίγα λόγια, δεν θέλω να αισθάνοµαι ότι αυτοί οι αριθµοί µε περιορίζουν, µε αλλάζουν και βγάζουν κάτι διαφορετικό, το οποίο δεν είµαι εγώ. ∆εν επιθυµώ να µπω σε αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο, ως µέρος µιας καθηµερινής πρωινής εκποµπής, µε νοιάζει να πηγαίνουµε καλά''.

 

Πώς βλέπει το τηλεοπτικό του µέλλον;

''∆εν ξέρω. Την τηλεόραση την αγαπώ, γι’ αυτό και συµµετέχω σε αυτή. Από την άλλη, θεωρώ πως η κύρια δουλειά µου είναι το τραγούδι, το οποίο δεν σου κρύβω ότι είναι αυτό που µε απασχολεί πιο πολύ. Η τηλεόραση αποτελεί ένα Μέσο που αφορά τη δουλειά µου, αφού µπορώ να επικοινωνήσω µέσω αυτής. Άλλωστε, εγώ ξεκίνησα την καριέρα µου µέσα από ένα τηλεοπτικό προϊόν, το «Dream show», στον Alpha. Ωστόσο, δεν σκοπεύω να παρατήσω το τραγούδι. Αν µου αρέσει µια τηλεοπτική πρόταση που µου γίνεται, προχωράω. Θέλω να δοκιµάζω καινούργια πράγµατα, αλλά δεν έχω τη φιλοδοξία να κάνω καριέρα στην τηλεόραση''.

Υπάρχει κάτι που τον κουράζει στην εκποµπή;

''Με το ζόρι δεν βρίσκοµαι σε κανένα κοµµάτι της εκποµπής. Το µόνο που δεν συνηθίζεται είναι το πρωινό ξύπνηµα. Παρ’ όλα αυτά, περνάω πολύ ωραία και θεωρώ πως έχουµε πολύ γέλιο εντός αλλά και εκτός αέρα. Μου αρέσει να τους πειράζω συνεχώς. Έχουµε ωραία χηµεία µεταξύ µας. Επίσης, λόγω του πρωταθλητισµού σε οµαδικά αθλήµατα, είµαι άνθρωπος που µου αρέσει η οµάδα και θέλω να υπάρχει ωραίο κλίµα. Αντιπαθώ τις ίντριγκες και τα νεύρα. Προτιµώ να αποχωρήσω παρά να είµαι κάπου όπου τρώγοµαι µέσα µου και χαλιέµαι''.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ