Μαλέλης για Λαζόπουλο: Δεν θέλω κανένας να δουλεύει για κάποιο κόμμα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:02
1/3/2016

Μαλέλης για Λαζόπουλο: "Δεν θέλω κανένας να δουλεύει για κάποιο κόμμα"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε δηλώσεις του στις κάμερες ο Σταμάτης Μαλέλης αναφέρθηκε τόσο στο κόψιμο της βραδινής εκπομπής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, “Προβοκάτσια”, αλλά και για το “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” του Λαζόπουλου.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τι έφτιαξε και κόπηκαν τα “Προβοκάτσια”;

«Δεν πήγε καλά αυτή η εκπομπή. Όλοι κάναμε λάθη στο στήσιμο αυτής της εκπομπής και κόπηκε. Σταμάτησε για να μην "κάψουμε" και τον ίδιο τον άνθρωπο, να κάνουμε κάτι άλλο δηλαδή. Ήταν συναινετικό το διαζύγιο με την εκπομπή. Μια εκπομπή που δεν πηγαίνει καλά δεν έχει σημασία ποιος αποφασίζει. Όταν μια εκπομπή δεν έχει την αποδοχή του κόσμου, δεν χρειάζεται να συνεχίσει».

Όσο δε για τον Λάκη Λαζόπουλο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έχω το δικαίωμα να κάνω κριτική στον Λαζόπουλο γιατί είναι φίλος μου και έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές. Δεν μου αρέσει η στρατευμένη τέχνη. Δεν θέλω κανένας να δουλεύει για κάποιο κόμμα, για κάποιο σύστημα εξουσίας. Είναι πολύ ταλαντούχος ο Λαζόπουλος, θα ήθελα να κάνει κάτι άλλο».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ