Μαγγίρα: Ποια είναι η πραγματική σχέση της με Καινούργιου; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:04
10/11/2014

Μαγγίρα: Ποια είναι η πραγματική σχέση της με Καινούργιου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για το «ΟΛΑ Παίζουν» και τις σχέσεις μεταξύ των τεσσάρων παρουσιαστών έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά.

Ειδικά, μετά το «θερμό» επεισόδιο της Κατερίνας Καινούργιου με την υπεύθυνη της εκπομπής, τον «πάγο» που μπήκε η ξανθιά παρουσιάστρια και την... αναβάθμιση της Μπέτυς Μαγγίορα φούντωσαν οι φήμες για τις προβληματικές σχέσεις τους.

 

Κι έρχεται τώρα η Μαγγϊρα και απαντά για όσα έχουν ακουστεί για την υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ των συντελεστών. «Θεωρώ πως είμαστε μια ομάδα. Στην πορεία όμως και στις πρόβες αυτό φάνηκε. Γιατί δεν είμαστε και οι τέσσερις φίλοι, όπως με την Αλέκα. Δεν γνωριζόμασταν. Και το να βρεθεί η χημεία ανάμεσα σε τέσσερα άτομα που δεν γνωρίζονται είναι πολύ δύσκολο. Όλοι θέλουν να μιλήσουν, να φανούν, να κάνουν τη δουλειά τους, τέλος πάντων. Και είναι δύσκολο, αλλά το προσπαθήσαμε όλοι πολύ. Και πιστεύω πως σιγά σιγά τα καταφέρνουμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα. Θέλει χρόνο για να βγει το άρτιο τηλεοπτικό αποτέλεσμα, να μάθουμε ο ένας τους κώδικες του άλλου, να μην «καβαλά» ο ένας τον άλλον» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Όσο για την Καινούργιου και τις σχέσεις τους δηλώνει:  «Κατ' αρχάς έχει πλάκα. Λέει πολλές φορές πράγματα που δεν περιμένεις και γελάμε πολύ με την Αλέκα. Και μου αρέσει το γεγονός πως είναι πολύ δουλευταρού και πεισματάρα: αν βάλει κάτι στο μυαλό της, δουλεύει σε αυτό πάρα πολύ».

 

Πηγή: Real life

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ