Λύθηκε το μυστήριο: Μένει ή φεύγει από τον Alpha η Αγγελική Νικολούλη; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:13
11/7/2016

Λύθηκε το μυστήριο: Μένει ή φεύγει από τον Alpha η Αγγελική Νικολούλη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο


Το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν πολλές φήμες που ήθελαν τη «Μις Μαρπλ» της ελληνικής τηλεόρασης, Αγγελική Νικολούλη να δέχεται στενή πολιορκία από το Epsilon και να σκέφτεται σοβαρά να φύγει από τον Alpha και να μετακομίσει με όλο το επιτελείο της εκεί.

Ούτε η ίδια ούτε ο σταθμός είχαν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ενώ γνωρίζαμε πως αυτή την περίοδο, η παρουσιάστρια συζητά με τον σταθμό δεδομένου ότι υπογράφει κλασικά μονοετές συμβόλαιο σε αντίθεση με άλλου συναδέλφους της.

 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να λυθεί το μυστήριο: Η Αγγελική Νικολούλη παραμένει στον Alpha και ο σταθμός έσπευσε να μας ενημερώσει με επίσημη ανακοίνωσή του:

Ο Alpha, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος, που καθηλώνει την κοινή γνώμη και τους τηλεθεατές με τις αποκαλυπτικές της έρευνες, θα βρίσκεται στο δυναμικό τού καναλιού και την επόμενη σεζόν.

Το «Φως στο Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη, ολοκλήρωσε τον φετινό κύκλο του την Παρασκευή 24 Ιουνίου, σημειώνοντας και φέτος υψηλές αποδόσεις, που το έφεραν στην κορυφή της τηλεθέασης. Ειδικότερα, η εκπομπή, ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της τόσο στο σύνολο κοινού όπου σημείωσε μέσο όρο 26,2%, όσο και στο δυναμικό κοινό 15-44 με μέσο όρο 22,8%. Τέλος, ιδιαίτερα φανατικό κοινό ήταν οι γυναίκες ηλικίας 24-44, όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 29%.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ