Λύγισε η Τατιάνα Στεφανίδου για τον χαμό του Λάμπρου Χαβέλα [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:50
12/9/2016

Λύγισε η Τατιάνα Στεφανίδου για τον χαμό του Λάμπρου Χαβέλα [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου για την Τατιάνα Στεφανίδου και το «Τατιάνα Live» στο Epsilon, αλλά στην έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον ξαφνικό χαμό του στενού συνεργάτη της, Λάμπρου Χαβέλα. 

«Καλώς ήρθατε όλοι στην πρώτη μας εκπομπή, στην πρεμιέρα μας. Είμαστε εδώ, προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί. Όπως είμαστε πάντα εδώ για τα δύσκολα. Είναι για μας μια πολύ διαφορετική πρεμιέρα. Συνήθως εδώ ως δημοσιογράφοι έχουμε χειριστεί την απώλεια και τα έντονα συναισθήματα που αυτή προκαλεί. Πολλά τροχαία, δύσκολες ιστορίες, εγκλήματα.

Είναι ακόμη πιο δύσκολο, ωστόσο, να διαχειριστούμε τη δική μας απώλεια. Πολύ πιο δύσκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Είμαστε εδώ, είναι η πρώτη μας εκπομπή. Θα τα καταφέρουμε όμως. Έχουμε μαζέψει εδώ όλοι τις δυνάμεις μας χωρίς τον Λάμπρο μας σήμερα, ο οποίος χθες το πρωί είχε ένα τροχαίο και τον χάσαμε. 

 

Ο Λάμπρος μας, ο Λάμπρος ο Χαβέλας, ήταν το αστέρι μας, ήταν το καμάρι μας, ήταν το καλύτερο ζωντανό της ελληνικής τηλεόρασης. Έτσι τον αποκαλούσα. Ήταν το πιο λαμπερό χαμόγελο της εκπομπής. Μπαίναμε μέσα στο γραφείο κι εγώ προσωπικά έψαχνα τα μάτια του, το χαμόγελό του για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας.

Σήμερα δεν είναι κοντά μας αλλά είμαι σίγουρη ότι μας παρακολουθεί από εκεί ψηλά. Συνήθως έστριβα το βλέμμα μου εκεί κάπου και τον έψαχνα, το μπλε του το σακάκι, το τεράστιο χαμόγελό του. Ήταν πάντα εδώ.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ