Λουϊζίδου: Έκανε λιποαναρρόφηση μετά τη γέννα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:48
28/9/2012

Λουϊζίδου: Έκανε λιποαναρρόφηση μετά τη γέννα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η Ρένια Λουϊζίδου στην τελευταία της συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μάθαμε ότι έκανε λιποαναρρόφηση στην κοιλιά μετά τη γέννα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Down Town Κύπρου και αποκάλυψε ότι νεότερη δεν της άρεσε καθόλου ο εαυτός της και την ενοχλούσαν τα πάντα πάνω της.

«Στα 25 μου, δεν μου άρεσα καθόλου. Ούτε τα μαλλιά μου, ούτε η μύτη μου, ούτε το σχήμα μου γενικά! Είχα και φαρδιές πλάτες… Τώρα έχω συμβιβαστεί με όλα, έχω ωριμάσει, αλλά δεν μπορώ να με δω και να πω “φτου σου, κοπελάρα μου!". Παρόλα αυτά συμφιλιώθηκα”» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και κάπου εκεί αποκάλυψε ότι μετά τη γέννηση του γιου της έκανε λιποαναρρόφηση προκειμένου να φύγει η κοιλιά. «Δεν τη θεωρούσα δική μου, επειδή μου προέκυψε με την εγκυμοσύνη. Γι' αυτό πήγα και τη διόρθωσα. Τώρα, στα υπόλοιπα, φοβάμαι πολύ τα μόνιμα πράγματα. Και αν δεν βγει όπως μου αρέσει;»

Ωστόσο, παραδέχεται πως πλέον έχει συμβιβαστεί με αυτό που είναι. «Έχω συμβιβαστεί με αυτό που είμαι! Αλλά, από την άλλη, μπορεί αύριο το πρωί να ξεπεράσω τις φοβίες μου, να μου τη δώσει και να πάω να κάνω κάτι. Δεν ξέρω” δήλωσε επίσης.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ