Λουιζίδου: Αυτός είναι ο λόγος που αρνήθηκε να επιστρέψει στον Ακάλυπτο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:38
18/5/2016

Λουιζίδου: Αυτός είναι ο λόγος που αρνήθηκε να επιστρέψει στον "Ακάλυπτο"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ρένια Λουιζίδου ήταν μία εκ των πρωταγωνιστών της πολύ πετυχημένης σειράς, "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή". Μάλιστα, η τηλεοπτική Αλίκη πέρασε τα πάνδεινα από τον "Ακάλυπτο" σύζυγό της, τον Αντώνη Καφετζόπουλο.

Ο ρόλος αυτός, όπως και πολλοί άλλοι που έχει υποδυθεί η ηθοποιός, σημάδεψαν την τηλεοπτική της καριέρα. Και τα νέα της επιστροφής της θρυλικής σειράς, χαροποίησαν τους φαν. Ωστόσο, από την αγαπημένη παρέα θα λείπει η "Αλίκη". 

Και τον πραγματικό λόγο που αρνήθηκε την επιστροφή της, εξηγεί η ίδια η Λουιζίδου σε συνέντευξή της στο TV Έθνος.

 

 

«Ναι, μου απευθύνθηκαν δεδομένου του ριμέικ. Είναι μια περίεργη συγκυρία γιατί είχαμε ήδη συζητήσει με τους ανθρώπους του Alpha τη σοβαρή πιθανότητα να συνεχιστεί για τρίτη χρονιά το «Σόι». Διά λόγου είχα συμφωνήσει με το κανάλι. Πρόκειται για μια σειρά που αγαπάω και που έχει «κυλήσει» μέσα σε περίοδο κρίσης με τις πιο καλές συνθήκες συνεργασίας. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν συμφώνησα να συμμετάσχω στους «Παντρεμένους», παρά μόνο ότι ήμουν δεσμευμένη αλλού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Όσο για το επικείμενο ριμέικ της σειράς, η ηθοποιός επισημαίνει: «Αυτά τα πράγματα έχουν ή δεν έχουν ενδιαφέρον ανάλογα με τη σεναριακή ιδέα. Πρόκειται για μια σειρά που ξεκίνησε το 1997, άρα μιλάμε για είκοσι χρόνια μετά και θα είχε πλάκα να δεις αυτούς τους ανθρώπους σήμερα. Δεν έφτασα στο σημείο να δω τα κείμενα για να σας πω τη γνώμη μου».

Την ίδια στιγμή, κυκλοφορεί ένα ανάλογο σενάριο για επιστροφή της θρυλικής σειράς "Οι Απαράδεκτοι". Και η Λουιζίδου εξηγεί αν θα δεχόταν να πάρει και πάλι μέρος, ως το "Αστροπελέκι", τη σύντροφο του αξέχαστου, Βλάση Μπονάτσου.

«Αυτό δεν το ξέρω και ούτε μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς τον Βλάσση. Λείπει ένας άνθρωπος, είναι αισθητή η απουσία, δεν μπορώ να διανοηθώ ποιος μπορεί να το σκέφτηκε αυτό. Θα ήταν θλιβερό για όλους μας», είπε με ειλικρίνεια.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ