Λιανός: Απίστευτη αποκάλυψη για τον εγκλεισμό στο Fame Story | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:24
4/4/2014

Λιανός: Απίστευτη αποκάλυψη για τον εγκλεισμό στο Fame Story

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σχεδόν 9 χρόνια έχουν περάσει από τη συμμετοχή του Γιώργου Λιανού στο Fame Story, μέσα από το οποίο τού άνοιξαν οι πόρτες για το τραγούδι και στη συνέχεια για την τηλεόραση, όπου εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο, η συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι, που γνώρισε τεράστια τηλεοπτική επιτυχία, μόνο εύκολη δεν ήταν. Και σήμερα, ο Λιανός μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παιγνίδι και τη βοήθεια ψυχολόγου που χρειάστηκαν!

«Όλοι είχαμε σπάσει και παραμέναμε μέσα και με τη βοήθεια ψυχολόγου. Πιστεύω επίσης ότι το πιο δύσκολο για ένα παιδί που βγαίνει από ριάλιτι, είναι ν' αποδείξει την αξία του, γιατί, κακά τα ψέματα, υπάρχουν πολλά στεγανά. Θεωρώ ότι τα παιδιά από το «Voice» θα αντιμετωπιστούν με καχυποψία, γιατί όλοι θεωρούν ότι πήραν ένα μπόνους, το οποίο για κάποιους δεν το άξιζαν ή έγινε λόγω της τηλεόρασης», αποκάλυψε στο περιοδικό Λοιπόν.

Και συνέχισε: «Ο εγκλεισμός ήταν πολύ περίεργο πράγμα και νομίζω ότι αργότερα θα φάω πολλά λεφτά σε ψυχολόγους γιατί το Fame Story ήταν το μακροβιότερο στην ιστορία των ριάλιτι. Κράτησε έξι μήνες».


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ