Λιάγκας: «Σφάχτηκε» με φίλη του δημοσιογράφο για το γιο του | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:49
29/1/2014

Λιάγκας: «Σφάχτηκε» με φίλη του δημοσιογράφο για το γιο του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με αφορμή τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου δείχνει εκνευρισμένη με τους παπαράτσι, αφού στη βόλτα είναι μαζί και οι δύο κόρες της, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία προσωπική αποκάλυψη.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, τούτη τη φορά πήρε το μέρος της συμμαθήτριας του, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος έχει στείλει εξώδικο για να μην κυνηγούν το γιο του. Αυτό βέβαια, το έχουμε ακούσει ξανά, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λιάγκας παραδέχεται ότι έχει απαγορεύσει στα περιοδικά να δημοσιεύουν φωτογραφίες με το παιδί του.

Ωστόσο, τώρα μάς αποκάλυψε ότι έχει «σφαχτεί» με δημοσιογράφο φίλη του για το λόγο αυτό και μάλιστα πλέον οι δυο τους δεν μιλιούνται. «Έχω στείλει εξώδικο να μην κυνηγάνε το παιδί μου. Με μια φίλη μου τσακώθηκα, βριστήκαμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ