Λιάγκας: Ξέρει από τηλεόραση ο Τσακνής και μπήκε στην ΕΡΤ; [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:17
11/3/2016

Λιάγκας: "Ξέρει από τηλεόραση ο Τσακνής και μπήκε στην ΕΡΤ;" [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με αφορμή το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision και τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου στη σοβαροφάνεια της ΕΡΤ, ενώ αναρωτήθηκε και με ποιά κριτήρια μπήκε ο Διονύσης Τσακνής πρόεδρος της δημόσιας τηλεόρασης.

«Με πειράζει όλη αυτή η σοβαροφάνεια της ΕΡΤ που βγήκε και ο Τσακνής να πει ότι εγώ δεν ήθελα να πάω στην Eurovision, και σας κάνω και χάρη που πάω…! Καταρχήν εγώ είμαι ο Μαλιάγκας –αυτή είναι η θέση της ΕΡΤ- και αυτοί είναι οι σοβαροί».

Και συνέχισε:

«Δηλαδή η αριστεροφροσύνη μας δεν μας επιτρέπει να πάμε στην Eurovision αλλά το να κόψουμε συντάξεις και να πάμε σε στα 380 ευρώ μας το επιτρέπει! Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα την τοποθέτηση του Τσακνή στην ΕΡΤ. Ο Ταγματάρχης είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από τηλεόραση αποδεδειγμένα και τον τοποθέτησαν σε μια θέση! Ο Τσακνής που έχει γράψει δέκα ωραία τραγούδια γιατί έγινε Πρόεδρος της ΕΡΤ, δεν το κατάλαβα! Δεν είναι ο Χατζιδάκις που ήταν ο Χατζιδάκις κι έγινε κάποτε διευθυντής του τρίτου προγράμματος! Τι σχέση έχει ο Τσακνής –που είναι ένας καλός τραγουδιστής ο άνθρωπος- σαν Πρόεδρος της ΕΡΤ; Ξέρει από τηλεόραση ο Τσακνής; Καταρχάς οι πολύ αριστεροί δεν βλέπουν τηλεόραση! Έτσι λένε!»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ