Λιάγκας: Η απάντηση στην άγρια επίθεση Ρόκκου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:29
11/12/2013

Λιάγκας: Η απάντηση στην άγρια επίθεση Ρόκκου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη δική του εκδοχή και απάντηση στην άγρια επίθεση του Στέλιου Ρόκκου έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από το Πρωινό. 

Αν και ήταν φανερά εκνευρισμένος από το «κράξιμο» του αοιδού, κράτησε χαμηλούς τόνους και αποκάλυψε την πραγματική αιτία που «άναψε» την κόντρα τους.

 

«Ο Στ. Ρόκκος είναι ο μόνος άνθρωπος που αναγνωρίζει ότι δεν είμαι χοντρός. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Στέλιο Ρόκκο που αναγνωρίζει ότι δεν είμαι χοντρός. Ο μόνος άνθρωπος που με αγαπάει τελικά στην Ελλάδα είναι ο Ρόκκος. Στέλιο πραγματικά  αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα και είμαι και αχάριστος που είπα κάποια πράγματα γιατί αναγνωρίζεις ότι είμαι αδύνατος», είπε αρχικά ο Λιάγκας, απαντώντας έτσι στο... «αόρατος και άυλος» που είπε για εκείνον ο αοιδός.

 

«Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει δει αυτά που έχω πει. Γιατί αυτά που λέει ότι τα έχω πει, δεν τα έχω πει. Δεν είναι ηλίθιος ο Ρόκκος. Άμα έβλεπε θα καταλάβαινε και τι έλεγα. Εγώ δε θα κρίνω αυτά που λέει, γιατί καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του ακόμα κι αν στηρίζεται σε εσφαλμένη αφετηρία. Το θέμα είναι ότι έχω πάει να τον δω και στη δουλειά μας υπάρχει δούναι και λαβείν. Σαφώς και τον θέλαμε καλεσμένο, σαφώς και ο Νέζος τον έπαιρνε γιατί ήταν υπεύθυνος καλεσμένων, σαφώς κι εμείς κερδίσαμε από τον Ρόκκο, σαφώς σε μια εκπομπή υψηλής τηλεθέασης κερδίζει και ο καλεσμένος. Προφανώς του έχουν πει άλλα πράγματα και άλλα λέει», δήλωσε στη συνέχεια, αρκετά σοβαρός τούτη τη φορά.

 

Και στο τέλος, αν και δεν ήθελε να αποκαλύψει την πραγματική αιτία, το έκανε και την... μπουμπούνισε. «Ο Ρόκκος έφυγε με άσχημες συνθήκες από μια συνεργασία και από ένα μαγαζί που είχαν δώσει λόγους τιμής, κτλ. Προφανώς επειδή γνωρίζει ότι διατηρώ φιλικές σχέσεις με ανθρώπους που είναι στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, θεωρεί ότι με έβαλαν εκείνοι. Αυτή είναι όλη η ιστορία. Όλα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα. Έχει λάθος όμως. Και ναι τον ανέβασε ο Ρέμος. Πώς να το κάνουμε» αποκάλυψε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ