Λιάγκας για Σπυροπούλου: Η σχέση της με υψηλά ιστάμενο.. | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:29
28/1/2015

Λιάγκας για Σπυροπούλου: Η σχέση της με υψηλά ιστάμενο..

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με τη συνέντευξη της Κων/νας Σπυροπούλου σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου για πρώτη φορά η νεαρή παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έχει μία συγκεκριμένη σχέση, ασχολήθηκαν στο Πρωινό. 

Και μπορεί ο Γιώργος ο Λιαγκας μέχρι πρότινος να δυσανασχετούσε και να έφτασε στο σημείο να πει ότι του προκαλεί αηδία που ασχολούνται συνέχεια με την ξανθιά παρουσιάστρια, όμως γι ακόμη μία φορά ήταν λαλίστατος.

 

Και τα όσα είπε εκείνη για την προσωπική της ζωή, δε μπόρεσε να τα αφήσει ασχολίαστα. Και για πρώτη φορά πήρε το μέρος της.

 

«Λέγεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι έχει μια συγκεκριμένη σχέση με υψηλά ιστάμενο άνθρωπο στον Alpha. Είναι πρώτη φορά που λέει η κοπέλα και συμφωνώ απόλυτα μαζί της, αυτό που λέω τόσα χρόνια. Ότι άσχετα αν έχεις σχέση με τον οποιονδήποτε, από τον περιπτερά μέχρι τον εκδότη, θα πας στη δουλειά σου καλά, επειδή είσαι καλός. Τις ευκαιρίες όλοι τις είχαν και προφανώς λόγω της σχέσης, έχει κι αυτή μια ευκαιρία. Αν είσαι καλός, θα πας καλά έτσι κι αλλιώς. Είναι πολύ σωστή η τοποθέτηση της Σπυροπούλου Θα έπρεπε να το έχει πει εδώ και ένα-δύο χρόνια αυτό. Έλεγαν όλοι ότι τη δύναμη αυτή την αντλούσε, δηλαδή το να απολύει συνεργάτες, λόγω της προσωπικής της σχέσης με υψηλά ιστάμενο άνθρωπο στο σταθμό. Είχαμε στο παρελθόν και άλλες περιπτώσεις γυναικών που είχαν σχέσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα Κάποιες έκαναν καριέρα, άλλες όχι. Την καριέρα δεν την κάνεις επειδή έχεις σχέση με κάποιον υψηλά ιστάμενο. Την καριέρα την κάνεις επειδή έχεις αξία και σε θέλει ο κόσμος. Είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται σωστά η Σπυροπούλου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ