Λιάγκας για Γαλάνη & talent show: Κρίμα για τις απόψεις της... | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:03
24/5/2016

Λιάγκας για Γαλάνη & talent show: "Κρίμα για τις απόψεις της..."

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο


Η Δήμητρα Γαλάνη δήλωσε στην κάμερα ότι «Τα μουσικά talent shows είναι του αισχίστου είδους κρεοπωλεία. Είναι να σαν κρεμάνε σφαχτάρια και να περιμένουμε να τους βγάλουν το δέρμα» και ο Γιώργος Λιάγκας δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει την άποψη της τραγουδίστριας.

«Κρίμα! Κρίμα γιατί είναι μια πολύ μεγάλη τραγουδίστρια η Γαλάνη. Κρίμα για τις απόψεις της. Αδικεί τον εαυτό της. Καταρχήν, έχει μια ημιμάθεια γύρω από το θέμα. Τα talent show τα βλέπει όλος ο κόσμος σε όλη τη γη, έχουν πάει σπουδαίει καλλιτέχνες.»

Και συνέχισε:

 

«Το 60% των παιδιών που έρχονται στα talent show τραγουδούν έντεχνα τραγούδια και καλά κάνουν. Και για αυτό το λόγο και οι έντεχνοι ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν μεγαλύτερη ακροαματικότητα από τους εμπορικούς. Γιατί είναι ανθρωποφαγία όταν υπάρχει ένας ευγενής συναγωνισμός σε ένα παιχνίδι που ψηφίζει ο κόσμος και δεν είναι ανθρωποφαγία όταν βλέπω στην αφίσα Γαλάνη και από την άλλη Κότσιρα και επιλέγω έναν από τους δύο να πάω. Καλά κάνει και δεν πάει σαν κριτής, αλλά είναι άλλο να το αφορίζει».

Στο τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε παλαιότερη φωτογράφιση της Γαλάνη στρο περιοδικό Playboy:

«Όταν η Γαλάνη πήγε και έκανε ημίγυμνη φωτογράφιση στο Playboy που είχε και τα λίγα κιλάκια παραπάνω ήταν μαγκιά της, πολύ μπροστά. Μια γυναίκα που δεν ήταν sex symbol, έκανε μια αισθησιακή, ωραία φωτογράφιση στο Playboy».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ