Λιάγκας: Έκραξε τον Γρηγόρη & αναγκάστηκε να το πάρει πίσω | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:57
13/2/2014

Λιάγκας: "Έκραξε" τον Γρηγόρη & αναγκάστηκε να το πάρει πίσω

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τι κακό κι αυτό φέτος με τις κόντρεςανάμεσα στα τηλεοπτικά πρόσωπα; Ο ένας κράζει τον άλλον, ενώ σε πολλές περιπτώσεις, αναγκάζονται να το πάρουν πίσω και μάλιστα on air. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Κι αυτό συνέβη στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος γι ακόμη μία φορά έριξε τις μπηχτές του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Είναι βλέπεις φέτος στις μεγάλες... συμπάθειες του. Με αφορμή, λοιπόν, την εμφάνιση του Πύρρου Δήμα στα "Καρντάσιανς", ο παρουσιαστής σχολίασε ότι οι υπεύθυνοι που παροτρύνουν το κοινό να χειροκροτήσει στις τηλεοπτικές εκπομπές, δεν έχουν δημοσιογραφική λογική. Κι αυτό φάνηκε και στην εμφάνιση του Πύρρου, όπου χειροκροτούσαν σε λεγόμενα του που δεν θα έπρεπε.

Και - ω τι σύμπτωση -η κουβέντα πήγε στον Γρηγόρη, ο οποίος δεν πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Μαρίας Μπεκατώρου, επειδή ήταν άρρωστος. Και ο Λιάγκας δεν το πίστεψε και ρώτησε μέχρι το γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1, αν ισχύει.

Και του επιβεβαίωσαν την αρρώστια, αλλά ο Λιάγκας είναι... άπιστος Θωμάς. «Ρωτάω εγώ το γραφείο Τύπου του AΝΤ1 γιατί πάει στο ραδιόφωνο ενώ δηλώνει άρρωστος;»  Και δυστυχώς για εκείνον, ήρθε ο Γιώργος Λιανός να επιβεβαιώσει ότι ο Γρηγόρης λείπει και από το ραδιόφωνο.

Τι έκανε ο Λιάγκας; Μία ωραιότατη... αναδίπλωση. «Γρηγόρη σε βρίσαμε, το παίρνουμε πίσω τώρα… άκυρο» είπε, ο large παρουσιαστής.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ