Λιάγκας: Έβαζε τη Σκορδά να κοιμάται σε... τάφο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:27
17/6/2015

Λιάγκας: Έβαζε τη Σκορδά να κοιμάται σε... τάφο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στο τελευταίο ΟΛΑ Μπιμπ ήταν το βράδυ της Τρίτης η Φαίη Σκόρδα. Η παρουσιάστρια μίλησε για πολλά:

για τη δύσκολη φετινή χρονιά λόγω Μάρκου Σεφερλή, για την ανανέωση του συμβολαίου τους με τον ΑΝΤ1, για τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ αποκάλυψε ότι εκείνος την έβαζε να κοιμηθεί σε… τάφο!!!!

 

Για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού: 

«Μακάρι να έρθει, αλλά δεν είναι εύκολο. Για μένα προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου, είναι πάνω από όλα».

 

Για τη ζωή της με τον Γιώργο Λιάγκα: 

«Μην τον βλέπεις όπως είναι στην τηλεόραση. Μέσα σε ένα ζευγάρι, όταν έχουν περάσει τα χρόνια και δεν είσαι στην αρχή που γνωρίζεις τον άλλον και δείχνεις έναν άλλον εαυτό, συμβιβάζεσαι και κάνεις πίσω σε κάποια πράγματα. Ο Γιώργος ξέρει ότι σε ό, τι έχει να κάνει με τα παιδιά δεν θα με πιέσει, θα ακολουθήσει αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό. Εγώ ξέρω ότι εκείνος θέλει μισή ώρα να κάνει τη βουτιά του γιατί αυτό τον χαλαρώνει και αν δεν το κάνει, θα είναι μέσα στην γκρίνια και δεν θα είναι καλά. Στην αρχή μπορεί να με ενοχλούσε, τώρα θα τον αφήσω να πάει».

 

Ποιο είναι το ελάττωμα του Λιάγκα: 

«Όταν κάτι τον ενοχλεί δεν έχει δεύτερες σκέψεις, ό, τι σκέφτεται θα το πει. Του περνάει βέβαια αμέσως. Το καλό είναι ότι τις περισσότερες φορές είμαι εκεί και του εξηγώ πως υπάρχει και η άλλη πλευρά και καλό θα ήταν να μην υπάρχουν τόσο έντονες αντιδράσεις».

 

Για τον «τάφο» που κοιμόντουσαν:

«Στην αρχή της σχέσης μας είχε ένα σκάφος-“τάφο”, όπως το λένε. Αν έχεις κλειστοφοβία, άστα να πάνε. Τον συμβούλεψα να πάρει τότε ένα φουσκωτό. Μέσα στον “τάφο” περάσαμε ένα καλοκαίρι. Είναι η λατρεία του η θάλασσα, τον ξεκουράζει. Μια περίοδο ήμουν ο μούτσος του. Στην αρχή μου άρεσε, μετά καθόλου. Ήταν ο τρόπος που μου έδινε τις εντολές. Δεν έβλεπε εμένα αλλά κάποιον άλλον εκείνη την ώρα».

 

Πώς είναι να δουλεύει με τον σύζυγό της:

 «Ήμασταν αυτής της δουλειάς και οι δύο εξαρχής. Δεν ξέρω κάτι άλλο να κάνω, αλλά αν χρειαστεί θα καθαρίσω και σκάλες - που τις κάνω και πολύ καλά. Αλλά η δουλειά που λαχταράω είναι αυτή και την έκανα πριν γνωρίσω τον Γιώργο και εκείνος το ίδιο. Η συνεργασία μας δεν έχει κάνει κακό στη σχέση μας γιατί έχουμε την ίδια σκέψη πάνω στη δουλειά. Οπότε δεν υπάρχουν μικροπροβλήματα και μικροεντάσεις. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον».

 

Αν φύγει ο σύζυγος από το Πρωινό:

 «Εγώ θα μείνω, θα μεγαλώσω την καρέκλα»

 

Για τη σούπερ πρόταση από άλλο κανάλι:

«Είχε μια πολύ καλή πρόταση, αλλά δεν το είπε δημοσίως γιατί κι εγώ το θεωρώ φθηνό να το λες ενώ διαπραγματεύεσαι. Το είπε, ενώ είχαμε υπογράψει στον ΑΝΤ1. Δεν είχε να εκβιάσει κάποιον. Ο Γιώργος είχε κι άλλες προτάσεις. Κάθε χρονιά από τότε που ήμασταν στο Mega ραντεβού γινόντουσαν. Εμένα ποτέ δεν με κάλεσε κανένας σε ραντεβού, πάντα καλούσανε τον Γιώργο. Πήγαινε ο Γιώργος αλλά δεν υπήρχαν δεύτερα και τρίτα ραντεβού - μόνο στην περίπτωση του ΑΝΤ1 που φύγαμε».

 

Για τα αιχμηρά σχόλια του Λιάγκα:

 «Εγώ είμαι άνθρωπος της δεύτερης σκέψης. Όταν όμως θέλω να πω κάτι, το λέω. Με στενοχωρεί όμως κάτι... Ότι αν πω κάτι βαρύ για κάποιον στην επόμενη μισή ώρα τα sites λένε ότι το είπε ο Γιώργος. Από ένα σημείο και μετά εκνευρίζομαι γιατί του τα “χρεώνουν”. Δεν ξέρω γιατί του το κάνουν αυτό». 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ