Λιάγκας: Δεν πήγε ο Μεϊμαράκης στο Πρωινό και του τα έχωσε! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:07
11/1/2016

Λιάγκας: Δεν πήγε ο Μεϊμαράκης στο Πρωινό και του τα έχωσε!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγες μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και η παρουσία του στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά δεν πέρασε ασχολίαστη. Μάλιστα, τότε ο παρουσιαστής είχε αποκαλύψει ότι κάλεσαν και τον έτερο διεκδικητή της αρχηγίας της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μειμαράκη, αλλά δεν εξήγησε για ποιο λόγο δε δέχτηκε να πάει.

Το αποκάλυψε, όμως, το πρωί της Δευτέρας. Αφού ο Λιάγκας συνεχάρη το Μητσοτάκη για τη νίκη του, «Είναι καλό για τη ΝΔ που βγήκε ο Μητσοτάκης. Ο κόσμος θέλει πια νέα πράγματα. Έχουμε αφήσει πίσω το παρελθόν», στη συνέχεια φρόντισε να τα χώσει στο Μεϊμαράκη για το... άκυρο που τους έριξε.

 

«Εμείς, για να είμαστε κύριοι, καλέσαμε και τους δύο πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μητσοτάκης δέχτηκε αμέσως, ο Μεϊμαράκης είπε όχι. Κατάλαβα ότι κάνει λάθος. Επικαλέστηκε το πένθος. Στις πολιτικές εκπομπές όταν βγαίνεις δεν έχεις πένθος και εδώ… τι θα του λέγαμε, να χορέψει κλακέτες; Είναι πολιτικοί παλαιάς κοπής που θεωρούν ότι το lifestyle είναι ποινικά κολάσιμο. Βέβαια, θα μου πείτε, ο ίδιος είχε βγει στη Μιχαλονάκου και έλεγε αν προτιμάει μπούτι ή κωλ… στη γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ