Λιάγκας: Δεν ξέρει με πόσους (άνδρες) έχει πάει η Φαίη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:59
17/3/2014

Λιάγκας: Δεν ξέρει με πόσους (άνδρες) έχει πάει η Φαίη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο «παρουσιαστής των παρουσιαστών» - κατά την Κατερίνα Γκαγκάκη- Γιώργος Λιάγκας τίμησε  κι επιβεβαίωσε τον ύψιστο χαρακτηρισμό που του απέδωσε η διευθύντρια. 

 Πώς; Με την προσέγγιση και την ανάλυση που έκανε στη βαρύγδουπη δήλωση της Μαρίας Μενούνος ότι ο σύντροφος της είναι ο μοναδικός άντρας στη ζωή της. Εξαιτίας της δήλωσης αυτής, άνοιξε το πανμέγιστο θέμα με τον αριθμό των συντρόφων που είχε μία γυναίκα πριν το γάμο.

 

Κι αφού ακούσαμε διάφορες απόψεις, το λόγο πήρε ο «παρουσιαστής των παρουσιαστών» για να κάνει τη δική του τοποθέτηση. Και μας εξέπληξε, αφού στο κομμάτι αυτό ο Λιάγκας είναι προοδευτικός. Ο σύζυγος της Φαίης Σκορδά ανήκει στη (μικρή) μερίδα ανδρών, που δεν τον ενδιαφέρει με πόσους άνδρες έχει πάει μία γυναίκα πριν το γάμο.

 

 «Δεν υπάρχει με πόσους άντρες πρέπει να έχει πάει μια γυναίκα. Καθεμία πηγαίνει με όσους θέλει» είπε ο Λιάγκας, που όχι δεν του το είχαμε. Ψέματα να πούμε; Κι επειδή ο «παρουσιαστής των παρουσιαστών» αρέσκεται να χρησιμοποιεί προσωπικά παραδείγματα, αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει με πόσους έχει πάει η Φαίη!

 

 «Ρώτα τη Φαίη που είναι γυναίκα μου αν έχω κάνει αυτή τη συζήτηση. Ποτέ. Σαφώς δεν αρέσει σε κανέναν άνδρα η γυναίκα του να έχει περάσει μισό στρατώνα. Δεν σου λέω να είναι παρθένα, αλλά δεν μας αρέσει να την έχει περάσει η μισή Ελλάδα» είπε και ελάλησε πουρνό πουρνό. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ