Λιάγκας: Από το νοσοκομείο στο πλατό! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:24
26/5/2011

Λιάγκας: Από το νοσοκομείο στο πλατό!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σωστός επαγγελματίας ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε μόνα τα «τέκνα» του και μετά το νοσοκομείο δεν πήγε σπίτι του, αλλά πήρε το δρόμο για το πλατό. Η μικρή αδιαθεσία που ένιωσε δεν ήτο σοβαρή κι έτσι δεν υπήρχε

 

Σωστός επαγγελματίας ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε μόνα τα «τέκνα» του και μετά το νοσοκομείο δεν πήγε σπίτι του, αλλά πήρε το δρόμο για το πλατό. Η μικρή αδιαθεσία που ένιωσε δεν ήτο σοβαρή κι έτσι δεν υπήρχε λόγος να λείψει.

 

 

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης, π Δημήτρης Ουγγαρέζος μάς πληροφόρησε ότι ο Λιάγκας μόλις έφτασε στο στούντιο, είναι καλά κι από λεπτό σε λεπτό θα εμφανιστεί και στο πλατό. Ταραμ τα ρατα ταμ και πράγματι λίγα λεπτά μετά έκανε εντυπωσιακή είσοδο ο παρουσιαστής, αν και ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένος.

 

Τα Λιαγκόπαιδα τον υποδέχτηκαν ζητωκραυγάζοντας κι αυτός αρκέστηκε να σχολιάσει: «Είμαστε ακόμη ζωντανοί σα ροκ συγκρότημα»…. Άντε γερός.  Και by the way, η Φαίη Σκορδά (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) επιστρέφει στο «Πρωινό mou» την ερχόμενη Δευτέρα. Εκεί να δεις τι πανηγύρι θα στηθεί. Θα γκρεμίσουν τα τείχη τα Λιαγκόπαιδα.   

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ