Λιάγκας: Απειλεί την Ελένη να μιλήσει για τα δικά της | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:05
14/2/2014

Λιάγκας: Απειλεί την Ελένη να μιλήσει για τα δικά της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φωτιές «άναψαν» η Ελένη Μενεγάκη με τον Τζώνυ Καλημέρη με τη συζήτηση τους για τα τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή της.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η κουβέντα μεταξύ άλλων πήγε και στην Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα και τα νούμερα που κάνει φέτος το ζεύγος στη νέα του τηλεοπτική στέγη. Και ήταν η στιγμή που το Λενιώ έβγαλε τα χαρτιά της και σύγκρινε τα νούμερα τηλεθέασης του ζεύγους πέρσι στο Mega και φέτος στον ΑΝΤ1.

 

Και τα χαρτιά της έλεγαν ότι φέτος έχουν μία μικρή πτώση της τάξης του 6%. Για την έμπειρη σε αυτά Ελένη, το μέγεθος δεν είναι μεγάλο, όμως, ο Λιάγκας πολύ νευρίασε με τη συμμαθήτρια του στο δημοτικό. Και την επόμενη κιόλας μέρα με μπόλικη δόση ειρωνείας, σχολίασε την αναφορά της Μενεγάκη στα δικά του νούμερα.

 «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για νούμερα τηλεθέασης. Επειδή βλέπω ότι ξέρει τα νούμερα τηλεθέασης η Ελένη και τα περσινά και τα φετινά τα παρακολουθεί. Μπράβο Ελένη! Και εγώ ξέρω τα δικά σου νούμερα, δεν έχω βγει με τα χαρτιά στο χέρι. Επειδή έχει άγχος, θέλω να της πω ότι φέτος θα κλείσουμε με μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό με το οποίο κλείσαμε πέρσι στο Μega, παρ’ ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Επειδή βλέπω ότι έχει άγχος» είπε.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ