Λιάγκας: Ανασκόπηση με μπηχτές για όσους τον πρόδωσαν | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:49
31/12/2013

Λιάγκας: Ανασκόπηση με μπηχτές για όσους τον πρόδωσαν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με ένα γράμμα στον... Άγιο Βασίλη αποχαιρέτησε ο Γιώργος Λιάγκας το 2013, κάνοντας σε αυτό μία ανασκόπηση για τη χρονιά που πέρασε. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Βέβαια, στην ανασκόπηση αυτή αναφέρεται στη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1, στο δεύτερο γιο που περιμένει, αλλά και στους φίλους που τον πρόδωσαν. Φανταζόμαστε ότι ο Άγιος Βασίλης θα προτιμούσε να του ζητήσει ένα παιγνίδι ο παρουσιαστής, αλλά αφού ήθελε να βγάλει τα εσώψυχά του, κομμάτια να γίνει.

Ιδού λοιπόν το δακρύβρεχτο editorial του Λιάγκα στη Real Life.

 

 

«Αγαπημένε μου Άγιε, σου ξαναγράφω ακριβώς μετά από έναν χρόνο. Άλλαξαν πολλά στη ζωή μου από πέρυσι. Μάλλον προς το καλύτερο. Είδα τον γιο μου να μεγαλώνει, έμαθα ότι η οικογένειά μου θα αποκτήσει νέο μέλος, ευτυχώς στο κοντινό μου περιβάλλον δεν υπήρξε θέμα υγείας, ενώ μεγάλες αλλαγές ήρθαν στα επαγγελματικά. Μετά από 6 χρόνια σε ένα κανάλι, οδηγηθήκαμε με τη Φαίη στην απόφαση να αλλάξουμε τηλεοπτική στέγη.

Ένα μεγάλο ρίσκο, μια απόφαση που ούτε εύκολη ήταν, ούτε σίγουρη ως προς την έκβασή της. Πολλές φορές στη ζωή, όμως, συμβαίνουν πράγματα που σε οδηγούν σε αποφάσεις - μονόδρομο, οι οποίες επιβάλλονται από το συναίσθημα και όχι από τη λογική. Νέα αρχή, νέες αγωνίες, νέοι συνεργάτες, νέος μεγάλος αγώνας να ξαναχτίσεις κάτι από την αρχή και άγχος για την ανταπόκριση του κόσμου.

Όμως, το κυριότερο είναι ότι το 2013 ήταν έτος μεγάλων ανατροπών στις σχέσεις. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και άλλοι μένουν πίσω, προδίδοντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Έτσι είναι η ζωή όμως. Δίνει μαθήματα και ανατρέπει καταστάσεις. Και -για να μην παρεξηγηθώ- δεν μιλάω για επαγγελματικές σχέσεις, γιατί εκεί τα πράγματα είναι και αρκετά επιφανειακά, επομένως δίνεις και την ανάλογη βαρύτητα. Το θέμα είναι η προδοσία από ανθρώπους που είχες εμπιστευτεί και στους οποίους είχες επενδύσει όνειρα. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται και ας είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε, χωρίς να αναπολούμε όσα χάθηκαν...»​

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ