Λιάγκας: Άγριο κράξιμο σε Αρναούτογλου - Σπυροπούλου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:00
7/1/2015

Λιάγκας: Άγριο κράξιμο σε Αρναούτογλου - Σπυροπούλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλά και ποικίλα είναι τα σχόλια που ακολούθησαν την εμφάνιση της Κων/νας Σπυροπούλου στα Καρντάσιανς, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατέκριναν τον τρόπο που χειρίστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την καλεσμένη του.

Ωστόσο, την πιο σκληρή κριτική έκανε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος μπορεί στην αρχή να μην ήθελε να πει τη γνωμη του, όμως, στη συνέχεια άνοιξε το στόμα του και είπε πολλά.

 «Ρε παιδιά, συγγνώμη τώρα αλλά κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας όλοι. Έχουν ακουστεί τέρατα για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Όχι μόνο ότι απολύει. Κι άλλα έχουν ακουστεί... Το θέμα, λοιπόν, είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε την κατάσταση ακριβώς όπως είναι, επειδή δεν τη ξέρουμε κιόλας" είπε αρχικά.

Και συνέχισε: "Θα μπορούμε να την πούμε, αν βγει κάποιος και πει συγκεκριμένα “Με απέλυσε η Σπυροπούλου”. Μετά γράφτηκε ότι σε μια σύσκεψη είπε “Σας γράφω στα γεννητικά μου όργανα”. Ποιος ήταν εκεί; Το έχει πει κανείς επωνύμως; Έχουν ακουστεί, λοιπόν, τέρατα. Η συγκεκριμένη συνέντευξη εμένα δεν με βοήθησε να διαλευκάνω την κατάσταση της προσωπικότητας της Σπυροπούλου, επειδή δεν πιέστηκε από κανέναν. Εγώ δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για έναν χαρακτήρα από κάποια που γύρω γύρω λέγονται και γράφονται σε blogs, χωρίς να βγει επωνύμως κάποιος να πει κάτι. Για το μόνο που μπορώ να τοποθετηθώ είναι αν μου αρέσει σαν παρουσιάστρια ή σαν γυναίκα».

Και δεν έμεινε εκεί. «Της έχει δοθεί μια τεράστια δημοσιότητα, που αν βελτιωθεί μπορεί και να κάνει μεγάλη πορεία. Δεν την πετάς δηλαδή, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι καλή. Δεν μιλάει καλά ελληνικά, δεν κάνει καλές συνεντεύξεις – επειδή την έχω παρακολουθήσει. Όμως αν το γυρίσει, κάτσει, διαβάσει, πάει σε μια σχολή, μάθει πέντε πράγματα, μπορεί και να κάνει μεγάλη καριέρα, γιατί είναι λαμπερό πρόσωπο. Τον χαρακτήρα της, όμως, δεν μπορώ να τον δικάσω, όταν μιλάμε με μισόλογα και με ό,τι γράφεται σε ένα blog. Ακούγονται τέρατα, πως είναι ο διάβολος επί γης. Δεν το ξέρω εγώ αν είναι ή δεν είναι. Όλα γίνονται βάσει πληροφοριών και blogs. Λένε πως έχει "δόντι"... ΟΚ, μπράβο. Η μόνη που έχει δόντι είναι; Όλοι στην τηλεόραση με κάποιο δόντι μπήκανε. Οι περισσότεότεροι που μπήκανε, κάποιος τους έβαλε. Άμα έχεις δόντι, αποδεικνύεις αν αξίζεις ή όχι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, δεν χαρίστηκε και στον ομοκάναλό του, τον Αρναούτογλου ντε. «Η εκπομπή είχε χθες μια ευκαιρία, επειδή είχε ένα πολύ hot πρόσωπο. Μπορεί στην εκπομπή της η Σπυροπούλου να μην πουλάει, αλλά πουλάει σαν πρόσωπο η ίδια. Μπορούσε να τη ρωτήσουν πέντε πράγματα συγκεκριμένα ώστε να δοθεί η δυνατότητα όλα αυτά που γράφονται ή να απομυθοποιηθούν ή πραγματικά να καταλάβουμε ότι είναι τέρας. Δεν το καταλάβαμε, πάλι θα μείνει η φήμη. Δεν μπορώ να έχω άποψη, όταν δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται… Δεν την κρίνει κανείς αν είναι καλή παρουσιάστρια. Το μόνο που συζητάμε, δυο χρόνια τώρα, είναι αν έχει καλό χαρακτήρα. Και μάλιστα δεν έχει πει κανείς επωνύμως κάτι», είπε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ