Λάτσιος: Τι κοινό έχει με την κορούλα της Ελένης; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:38
3/4/2015

Λάτσιος: Τι κοινό έχει με την κορούλα της Ελένης;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με αφορμή την Πρωταπριλιά, καθημερινή εφημερίδα τιμώντας την ημέρα, έγραψε ότι ο Γιάννης Λάτσιος επισκέφθηκε την Ελένη Μενεγάκη στο μαιευτήριο. Και πολλοί το πίστεψαν.

Και μπορεί το τρελό αυτό σενάριο να μην έγινε ποτέ, όμως, η αλήθεια είναι ότι ο πρώην σύζυγος έχει ένα κοινό με τη νεογέννητη κορούλα της Ελένης και το Ματέο Παντζόπουλου: ανήκουν και οι δύο στο ζώδιο του Κριού! Συγκρεκριμενα, ο Λάτσιος έχει γενέθλια στις 22 Μαρτίου, ενώ η κόρη της Ελένης στις 29 του μήνα.

 

Και όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, η μικρούλα αστρολογικά έχει πολλά κοινά και με τη διάσημη μαμά της, στην ημερομηνία γέννησης (29), ενώ ο ωροσκόπος της είναι στον Σκορπιό, το ζώδιο της Ελένης, η οποία έχει ωροσκόπο Κριό! Ούτε... παραγγελιά. 

 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά σου λέει η Άση Μπήλιου και όλοι οι αστρολόγοι που ασχολήθηκαν με το θέμα, η μικρή δε θα μπορούσε να γεννηθεί καλύτερη μέρα και ώρα. Όπως προέβλεψε η Άση, μόλις γεννήθηκε η... νέα Ελένη Μενεγάκη. Όχι στην εμφάνιση, αφού η κόρη της μοιάζει στον Μάκη Παντζόπουλο, αλλά επαγγελματικά.

 

Σύμφωνα με τον αστρολογικό της χάρτη, είναι άνθρωπος καριέρας, με πολλή τύχη στη ζωή της! 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ