Λάτσιος: Απίστευτες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:59
3/3/2016

Λάτσιος: Απίστευτες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη και θες ο ενθουσιασμός της, θες ότι είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπων που είναι αφόρητα... ειλικρινείς; Όπως και να έχει, οι δηλώσεις που έκανε για την προσωπική της ζωή για ακόμα μία φορά έγιναν θέμα συζήτησης.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 Γιατί βλέπεις, μεταξύ άλλων πολλών, αποκάλυψε ότι γούσταρε τον Γιάννη Λάτσιο και ενίοτε ήθελε σαν τρελή να έχει σχέση μαζί του!!!


 

Η δημόσια αυτή παραδοχή της Γκαγκάκη δεν έμεινε ασχολίαστη από το Πρωινό.

 

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας όχι μόνο κατέκρινε αυτή την ειλικρίνεια της καλής του φίλης, αλλά προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Λάτσιου.


 

Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι μετά την εξομολόγηση της Γκαγκάκη, έκλεισαν οριστικά οι “πόρτες” για να γίνει κάτι στο μέλλον μεταξύ τους, αφού η τόση ειλικρίνεια ξενερώνει τους άνδρες. Και δεν έμεινε εκεί. Αποκάλυψε ότι ο Λάτσιος μετά το χωρισμό του με την Ελένη Μενεγάκη είχε σχέσεις που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ αυτές τις μέρες βρίσκεται στο εξωτερικό με γυναίκα! 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ