Λάτσιε ακούει; Η Ελένη πόνεσε, έκλαψε και θύμωσε! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:57
8/12/2014

Λάτσιε ακούει; Η Ελένη πόνεσε, έκλαψε και θύμωσε!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε εκδήλωση γνωστής εταιρίας στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Παρασκευής (5/12). Και μαζί βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες που «πολιόρκησαν» την έγκυο παρουσιάστρια για μία δήλωση της. 

Βλέπεις, η τέταρτη εγκυμοσύνη έχει κάνει περιζήτητη την Ελένη και όλοι κάνουν κρα για μία δήλωση της για το θέμα της χρονιάς. Αλλά εννοείται ότι το Λενιώ δεν τους κάνει τη χάρη.

 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ερωτήσεις που αφορούν την εγκυμοσύνη τής προκαλούν εκνευρισμό. Το ίδιο έγινε όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το παιδί που περιμένει και η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση της. Κι αν στην τέταρτη εγκυμοσύνη της για λόγους που μόνο η ίδια γνωρίζει, είναι σφίγγα, δε συμβαίνει το ίδιο με τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον Γιάννη Λάτσιο.

 

Η Μενεγάκη, με κάθε ευκαιρία τις πετάει στις σπόντες της, υπενθυμίζοντας στο λαό της πόσο της έχει κοστίσει η άγρια κόντρα με τον πρώην σύζυγό της. Έτσι, όταν τη ρώτησαν οι ρεπόρτερ τι ήταν εκείνο που την έκανε να χαμογελάσει περισσότερο μέσα στη χρονιά που φεύγει (ελπίζοντας να τους πει το μωρό που περιμένει), εκείνη έκανε την έκπληξη με την απάντηση που έδωσε!

 

 «Χαμογελάω πολύ συχνά, ξεκαρδίζομαι στα γέλια. Οπότε δε μπορώ να σου πω μία στιγμή. Πάρα πολλές στιγμές... δε σημαίνει, όμως, ότι δεν υπάρχουν και αρκετές στιγμές στην ίδια χρονιά που δεν ήμουν ιδιαιτέρως καλά, που μπορεί να έκλαψα, να θύμωσα. Κοιτάξτε αυτά τα πράγματα δεν θέλω να τα μοιράζομαι με εσάς, τα κρατάω για το σπίτι μου» είπε κι έκανε ακόμη μία... θεαματική έξοδο!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ