Ξέσπασε ο Ζαχαράτος: Με βρίζουν οι φίλοι μου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:48
17/6/2014

Ξέσπασε ο Ζαχαράτος: Με βρίζουν οι φίλοι μου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το YFSF έφτασε στο τέλος του, αλλά οι κόντρες καλά κρατούν και μάλιστα ανοίγουν και νέα μέτωπα. Και ο Τάκης Ζαχαράτος αναδεικνύεται σε μεγάλος πρωταγωνιστής και στις κόντρες.

Πάρτι έκαναν οι άνθρωποι του show και ο μίμος βρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσει εναντίων φίλων του, που όπως είπε τον έβριζαν επειδή βρίσκονταν σε αντίπαλα κανάλια.

 

 «Φέτος έχω δεχτεί ρατσιστικά σχόλια και έχω δυο ανθρώπους από αντίπαλα κανάλια που θεωρούσα φίλους μου, να με θάβουνε πάρα πολύ άσχημα. Το βρίσκω τραγικό όταν με κάποιους ανθρώπους γνωρίζομαι χρόνια-γιατί δεν ξεκίνησα χθες-, έχουμε πει ένα γεια, και έχουμε φάει ένα φαγητό να με βρίζουν επειδή είναι απέναντι. Το θεωρώ απαράδεκτο. Προφανώς εγώ είμαι πολύ ευαίσθητος και πρέπει να γίνω αυτό που δεν είμαι. Κανίβαλος! Δεν είμαι κανίβαλος, έχω ευαισθησίες και κρατάω κάποιες αξίες που έχω από το σπίτι μου» δήλωσε φανερά εκνευρισμένος.

 

Και συνέχισε: «Δε μπορώ ανθρώπους που εκτιμώ και  αγαπώ να τους βλέπω να γίνονται εχθροί επειδή έτυχε να κάνω μια προσπάθεια. Αν δεν τους ήξερα, δεν θα με ένοιαζε τι έλεγαν! Θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς που με θάψανε και αυτούς που είπαν καλά λόγια γιατί με κάνανε πιο δυνατό. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τους εχθρούς και τους φίλους».

 

Κι έχεις εσύ απορία σε ποιους φίλους  του αναφερόταν. Τη μία τη μάθαμε. Είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που μέσα από την εκπομπή της είχαν σχολιάσει αρνητικά τους σκληρούς χαρακτηρισμούς που είχε κάνει ο Ζαχαράτος σε ένα Live του show για τον Παντελή Παντελίδη. Την άλλη  εκπομπή με φίλους, που επίσης τον έκανε να τα πάρει στο κρανίο, δεν την αποκάλυψε. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ