Ξέσπασε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor: «Είναι σχεδόν ρατσιστικό...» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:15
27/3/2017

Ξέσπασε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor: «Είναι σχεδόν ρατσιστικό...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Βασάλος, πατέρας του παίκτη του Survivor, Κωνσταντίνου, στο περιοδικό Down Town και σε ερώτηση εάν έχει κάποια συμπάθεια ή αντιπάθεια με κάποιον παίκτη, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το ακόλουθο γεγονός: 

«Ως μπαμπάς του Κωνσταντίνου δεν θέλω να δηλώσω καμία προτίμηση. Σέβομαι την προσπάθεια όλων των παικτών. Αυτό που θέλω είναι να κρίνονται όλοι με δικαιοσύνη. Δεν μου αρέσει να αδικείται κάποιος. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν ότι είναι σχεδόν ρατσιστικό οι διάσημοι να έχουν επώνυμο και οι υπόλοιποι όχι. Αυτό έχει αλλάξει στα τελευταία επεισόδια, ακούω ότι ο Κωνσταντίνος έχει επώνυμο και αυτό νομίζω ότι είναι το δίκαιο. Ο παρουσιαστής για παράδειγμα έλεγε «Ο Γιάννης Σπαλιάρας εναντίον του Κωνσταντίνου». Ποιου Κωνσταντίνου; Οι άνθρωποι έχουν ονοματεπώνυμο. Ο Κωνσταντίνος στον χώρο του είναι γνωστός, δεν είναι ένα παιδί που δεν έχει πορεία στον αθλητισμό. Γιατί να μην έχει επίθετο; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ