Ξέσπασε ο Λιάγκας για Φουρέιρα: Άει στο δια@ο πια! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:00
28/11/2014

Ξέσπασε ο Λιάγκας για Φουρέιρα: Άει στο δια@ο πια!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα, όπου για πρώτη φορά παραδέχτηκε ευθέως ότι είναι από την Αλβανία, εξηγώντας και τους λόγους που έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια την καταγωγή της, σχολίασαν στο Πρωινό.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε στο περιοδικό KOOL για τον απίστευτο ρατσισμό που δέχτηκε, προκαλώντας το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα.

 «Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα έχει απίστευτο ρατσισμό. Από μικρά παιδιά μάθαμε να μισούμε τους Αλβανούς, τους Βούλγαρους, τους Ρώσους. Οι γονείς γιατί στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά. Για να μην έρθουν σε επαφή με Αλβανούς. Άει στο διάολο πια, να πούμε την αλήθεια. Μικρά λέγαμε ο ένας στον άλλο "πόσους Αλβανούς έχεις στην τάξη σου". Να σταματήσει εδώ αυτός ο ρατσισμός» είπε φανερά εκνευρισμένος.

Όσο για τη στάση της Φουρέιρα να κρύβει την καταγωγή της, σχολίασε: "Δεν  είναι η πρώτη φορά που το λέει. Το είχε πει εμμέσως πριν τρία χρόνια στο MEGA που ήμασταν, αλλά είναι η πρώτη φορά που το λέει ευθέως και μιλάει για τον ρατσισμό που δέχτηκε. Θα έπρεπε να το είχε πει νωρίτερα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ