Ξέσπασε ο Κωστόπουλος: Ποιους στέλνει στα δικαστήρια; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:48
7/5/2015

Ξέσπασε ο Κωστόπουλος: Ποιους στέλνει στα δικαστήρια;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ποιος είδε τον Πέτρο Κωστόπουλο και δε φοβήθηκε. Έξαλλος είναι ο πρώην εκδότης, ο οποίος μέσα από μία οργισμένη ανάρτηση στο toratora ξεσπά εναντίον δημοσιεύματος. 

Συγκεκριμένα, ο Κωστόπουλος τα πήρε με το δημοσίευμα του Ντέμιαν Μακ Κον Ούλαντ στο politico eu, όπου σύμφωνα με αυτό, ο πρώην εκδότης είναι ένας από τους 12 ανθρώπους που ευθύνονται για την κρίση της Ελλάδας!

«Έχω μάθει στην ζωή μου όταν δέχομαι επιθέσεις και λάσπη να απαντάω μόνος μου με το χέρι μου. Γραπτώς εννοώ. Στην περίπτωση όμως αυτής της αψυχολόγητης και αλήτικης επίθεσης που δέχτηκα από το κείμενο του κυρίου Ντέιμιαν Μακ Κον Ούλαντ στο Politico Eu αποφάσισα να απαντήσω μέσω της δικαιοσύνης. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες από τον συνήγορο μου, κύριο Θέμη Σοφό. Όχι ότι δεν θα απαντήσω και γραπτά και μάλιστα αύριο, απλά βαρέθηκα να γίνομαι ο σάκος του μποξ, ο αποδέκτης της λάσπης του κάθε πικραμένου, άσχετου και αλήτη. Το σύνολο του κειμένου είναι απαράδεκτο, αλλά ο δικός μου συσχετισμός με πολιτικούς δικτάτορες και απατεώνες, ξεπερνάει τα εσκαμμένα. Αύριο θα απαντήσω και γραπτώς για την υπέροχη αυτή συγγραφική φυσιογνωμία. Απλά επισημαίνω στο συγκεκριμένο άνθρωπο ότι η στοχοποίηση ανθρώπων και μάλιστα με ψεύδη - ποτέ δεν έχω γράψει τέτοια κείμενα όπως αυτά που αναφέρει - είναι εγκληματική πράξη» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ