Ξεσπά η Ελένη: Οι δηλώσεις για τα σενάρια μεταγραφής σε άλλη τηλεοπτική στέγη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:39
18/10/2016

Ξεσπά η Ελένη: Οι δηλώσεις για τα σενάρια μεταγραφής σε άλλη τηλεοπτική στέγη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη για να φωταγωγήσει το κτήριο με ροζ χρώμα, ως μέσο υπενθύμισης των εξετάσεων που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα  για τον καρκίνο του μαστού.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε μάλιστα να ξεσπάσει να να μιλήσει ανοιχτά για όλα εκείνα τα σενάρια που την θέλουν να έχει ήδη μιλήσει με άλλα κανάλια.

 

 «Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο να προχωρήσουν τα πράγματα, όπως έχουν. Πιστέψτε με ότι αγαπάω πολύ το κανάλι που με φιλοξενεί και δεν είναι τυχαίο ότι σην προηγούμενη σεζόν ανανέωσα μία συμφωνία καλής σχέσης και συνεργασίας, όπως είχα όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε η Ελένη σε έντονο τόνο για να εξηγήσει:

«Το παρελθόν μου έχει αποδείξει και το μέλλον μου. Είμαι πάρα πολλά χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά, συμβόλαια κάνω από το 1993, δεν έχω σπάσει ποτέ κανένα συμβόλαιο, δεν έχω φέρει τα πράγματα έτσι που να πουν οι άλλοι «να φύγει να ησυχάσουμε από αυτήν» και γι’ αυτό ακριβώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγώ να σπάσω συμβόλαιο από τον Alpha αν ο Alpha είναι όπως σήμερα. Δηλαδή, αν έχει εικόνα εγώ θα είμαι μέσα στον Alpha.

Εγώ θα είμαι η τελευταία που θα φύγει από αυτό το μαγαζί. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, το αγαπώ πάρα πολύ και θα κλάψω πάρα πολύ, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, αν θα κλείσει. Δεν θα είχα ανανεώσει συμβόλαιο πέρυσι, θα είχα κάτσει, θα έλεγα «δεν πειράζει, βλέπουμε μετά».

 

 «Ότι σας λέω είναι αλήθεια. Ούτε ρωτάω, ούτε θέλω να ξέρω ποιος κάνει τι ή τι σκέφτονται για το μετά. Εγώ σκέφτομαι για μένα και για κανέναν άλλον, ούτε θέλω να μπλέκω σε συζητήσεις και κουτσομπολιά».

Όσο για το δημοσιογράφο του Έψιλον, που ήθελε να μάθει αν θα υπάρξουν αλλαγές στη ροή της εκπομπής της Ελένης, η παρουσιάστρια του εξήγησε πως θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει το τηλεοπτικό μέλλον των σταθμών που υπάρχει περίπτωση να κλείσουν κι όχι η εκπομπή της!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ