Ξαναδέστε τους: Τι απαντά η Μαρία Ηλιάκη για την «κόντρα» με τη Μαίρη Συνατσάκη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:51
29/9/2016

Ξαναδέστε τους: Τι απαντά η Μαρία Ηλιάκη για την «κόντρα» με τη Μαίρη Συνατσάκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ο Νίκος Μουτσινάς κι η Μαρία Ηλιάκη επιστρέφουν στην απογευματινή ζώνη του Alpha με το «Ξανδέστε τους» κι έχοντας τη Μαίρη Συνατσάκη και την Τζώρτζια Παναγή στο πλευρό τους. 

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουν ήδη αρχίσει τα όργανα κι έχουν γραφτεί πολλά για τη σχέση των Ηλιάκη και Συνατσάκη και για το κατά πόσο θα μπορέσουν οι δύο γυναίκες να συνυπάρξουν αρμονικά στο ίδιο πλατό. 

Τι απαντά η Ηλιάκη; Η απάντηση στην επόμενη σελίδα...  

 

Ακόμα δεν έχετε βγει  οn air και ήδη κάποιοι λένε πως η Μαίρη Συνατσάκη θα περάσει δύσκολα μαζί σου. Μπορούν δυο παρουσιάστριες πρώτης γραμμής να συνεργαστούν αναίμακτα;

Φυσικά και θα γράψουν ότι εγώ με τη Συνατσάκη τσακώνομαι, το περιμένω αυτό να γραφτεί, αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Μπορείς να ρωτήσεις την Κατερίνα Καραβάτου πως πέρασε μαζί μου, μπορείς επίσης να ρωτήσεις τη Φαίη Σκορδά πως ήμουν όταν συνεργαστήκαμε πέρυσι. Για εμένα σε μια συνεργασία δεν έχει να κάνει το αν είσαι άνδρας ή γυναίκα, άλλα πράγματα έχουν μεγαλύτερη σημασία. Ξέρω, για παράδειγμα, πολλούς άνδρες παρουσιαστές που έχουν μεγαλύτερο άγχος για την εικόνα τους από μια γυναίκα που κάνει την ίδια δουλειά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ