Κριτική «καίει» τη Γερμανού: «Τηλεοπτικά αμήχανη, χαμένη στο χώρο & χρόνο» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
19:30
18/10/2016

Κριτική «καίει» τη Γερμανού: «Τηλεοπτικά αμήχανη, χαμένη στο χώρο & χρόνο»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φέτος η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου μέσα από τη συχνότητα του Epsilon αυτή τη φορά κι έχοντας απέναντί της στον Alpha την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την οποία πριν από μερικά χρόνια είχε στο πλευρό της στο «Μες στην καλή χαρά». 

Η Νάνσυ Νικολαΐδου σχολίασε πως βλέπει την επιστροφή της Γερμανού στη συγκεκριμένη ζώνη στη στήλη της στο TV Έθνος, αλλά από όσα γράφει η γνωστή τηλεκριτικός μάλλον δεν έχει ενθουσιαστεί από αυτό που βλέπει στην οθόνη της. 

Συγκεκριμένα γράφει:

«Η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στο Σαββατοκύριακο! Αναμφισβήτητα αυτή η ζώνη πάει στη Ναταλία. Μόνο που φέτος είναι σαν να βλέπω μία άλλη Ναταλία, από την οποία απουσιάζει η αληθινή χαρά, η όρεξη για τηλεοπτική επαφή, για επικοινωνία. 

 

Σαν να έχει ξεκινήσει το φετινό της τηλεοπτικό ταξίδι βάζοντας τις μηχανές να δουλεύουν στο... ρελαντί. Βλέπω μία Ναταλία τηλεοπτικά αμήχανη, σαν να είναι χαμένη στο χώρο, μη σας πω και στο χρόνο... Βλέπω μια Ναταλία να προσπαθεί απεγνωσμένα να σταθεί στα. .ποδιά της, μόνο που μου δίνει την εντύπωση πως δεν ξέρει το πώς ακριβώς να το κάνει. Η παρουσιάστρια θα πρέπει να ενεργοποιήσει τα τηλεοπτικά αντανακλαστικά της και να αντιδράσει, πριν να είναι αργά. 

Γιατί, ως γνωστόν και  η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η σεζόν ξεκίνησε με το αριστερό, με την εκπομπή να καταβαραθρώνεται στους πίνακες τηλεθέασης. Κατά τα άλλα, και αυτήν τη χρονιά ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στο πλευρό της είναι πολύ καλός, ξέρει να μιλά, να τοποθετείται εύστοχα. 

Στα συν της εκπομπής είναι και η παρουσία της Μαρίας Ένεζλη, η οποία έρχεται για να μας αποδείξει πως στην τηλεόραση μπορούν να υπάρξουν και άνθρωποι που είναι χαριτωμένοι, χαμηλών τόνων, έχουν ήθος και ευγένεια. Όσο για το δίδυμο Χανταμπάκη-Μανίκα η ταπεινή μου γνώμη είναι πως είναι εντελώς άχρωμο, άοσμο και πολυφορεμένο».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ