«Κράξιμο» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Αναρωτιόμουν με ποια κριτήρια επιλέγει...» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:59
7/11/2016

«Κράξιμο» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Αναρωτιόμουν με ποια κριτήρια επιλέγει...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυστηρή κριτική στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show έκανε μέσα από τη στήλη της TV News του TV Έθνους η Νάνσυ Νικολαϊδου αναφερόμενη στα κριτήρια με τα οποία επιλέγει τα άτομα που φιλοξενεί στην εκπομπή του.

Η γνωστή τηλεκριτικός έγραψε χαρακτηριστικά:

Η αβάσταχτη τηλεοπτική ελαφρότητα ώρες ώρες με ξεπερνάει. Χάζευα τις προάλλες το «The 2night show» (καταραμένο μεροκάματο...) και έπεσα πάνω στη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Όση ώρα, λοιπόν, παρακολουθούσα το συγκεκριμένο τηλεοπτικό ενσταντανέ του οικοδεσπότη της εκπομπής (δεν αναφέρω το όνομά του, γιατί ξέρετε ξεχρέωσε με τα περιοδικά και δεν τον αφορούν...) με τη νέα και ωραία κορασίδα, αναρωτιόμουν με ποια κριτήρια κανείς επιλέγει καλεσμένους. 

Δεν μας νοιάζει αν έχουν κάτι να μας πουν; Δεν μας νοιάζει το τι μηνύματα μπορεί να περάσει στους τηλεθεατές η παρουσία τους; Εκτός και αν μετράει μόνο το «μία εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις»! Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα έπρεπε κι εμείς... μόνο να τη βλέπουμε και όχι να την ακούμε!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ