Κράξιμο στον Αρναούτογλου: «Μπροστά του ο Γκρινιάρης μοιάζει με... γατάκι» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:00
25/10/2016

Κράξιμο στον Αρναούτογλου: «Μπροστά του ο Γκρινιάρης μοιάζει με... γατάκι»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πρόσφατα σε συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα του Happy Day δήλωσε ξεκάθαρα πως δε θέλει άλλο τα περιοδικά να ασχολούνται μαζί του και προτιμά να τον αφήσουν στην ησυχία του.

Μία τέτοια δήλωση δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να περάσει στα ψιλά γράμματα και η τηλεκριτικός Νάνσυ Νικολαίδου έγραψε το δικό της σχόλιο στη στήλη της στο TV Έθνος στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα στον παρουσιαστή αλλά και στο κανάλι που εκείνος εργάζεται.

«Τάδε έφη Γρηγόρης Αρναούτογλου! Για ακόμα μία φορά μίλησε μπροστά στις κάμερες και βγήκε… παραπονούμενος. Ο Γρηγόρης ανήκει στην κατηγορία των τηλεστάρ που ενώ ο χώρος τους άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά του, προσφέροντας τους τόνους χρυσόσκονης, ποτέ δεν ήταν ευχαριστημένοι. Τόσο που μπροστά του ο «Γκρινιάρης» μοιάζει με…γατάκι.

 

Αυτήν τη φορά δε, του τι..δίνουν τα περιοδικά. Μέσα από το «Happy Day» παρακολουθήσαμε ακόμα ένα ξέσπασμα του! Λες και τον έχει πάει κανείς… σούρνοντας να κάνει εξώφυλλο ή του έχει πάρει συνέντευξη με το πιστόλι στον κρόταφο. Τώρα, λοιπόν, που η τηλεοπτική εποχή της παχιάς Κλάρας έχει περάσει, τώρα που κατάφερε με τη βοήθεια και των περιοδικών να επιβληθεί στο παιχνίδι του εγχώριου σταρ σύστεμ, ο Γρηγόρης… δεν έχει ανάγκη τα περιοδικά. Συγγνώμη που θα τον… σοκάρω, αλλά θαρρώ ούτε τα περιοδικά πως έχουν τη δική του ανάγκη. Υπήρξαν πολλά, πολλά χρόνια πριν από αυτόν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν και χωρίς αυτόν, είναι βέβαιο.

Όμως, αφού ο έντυπος Τύπος χαλάει τόσο τον Γρηγόρη, τώρα που θεωρεί πως έχει μεγαλοπιαστεί και πως είναι τουλάχιστον ο Τζίμι Φάλον της ελληνικής TV, ας ενημερώσει και το κανάλι του, τον ΑΝΤ1 να μην μπαίνει στον κόπο να μας στέλνει δελτία Τύπου και φωτογραφικό υλικό από τις εκπομπές του. Ας ενημερώσει το κανάλι του πως δεν επιθυμεί (και δικαίωμα του είναι δηλαδή…) να υπάρχει προς τα έντυπα καμία ενημέρωση. Και αν δεν ξανά δεχτούμε κανένα report από το κανάλι του, του υποσχόμαστε πως δεν θα ξαναγράψουμε ούτε το όνομα του. Όμως, ας μεταφέρει κάποιος στον συμπαθή παρουσιαστή πως η αλαζονεία συνήθως προηγείται της πτώσης».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ