Κούκλα η Ελένη Μενεγάκη στην επίσημη φωτογράφιση -Πότε κάνει πρεμιέρα [Photos] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:11
13/9/2016

Κούκλα η Ελένη Μενεγάκη στην επίσημη φωτογράφιση -Πότε κάνει πρεμιέρα [Photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αρχικά είχε ακουστεί ότι η Ελένη Μενεγάκη θα επέστρεφε στις οθόνες μας τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, αλλά τελικά η πρεμιέρα μεταφέρθηκε μία εβδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. 

Πριν λίγες ημέρες ο Alpha ξεκίνησε την προβολή του τρέιλερ της εκπομπής όπου είδαμε την παρουσιάστρια να γίνεται καρτούν και να μας δείχνει την καθημερινότητά της ως εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα. 

Τώρα ο σταθμός έβγαλε έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη ανακοίνωση και φωτογράφιση όπου για ακόμα μία φορά η Μενεγάκη δικαιώνει τον τίτλο της «ωραίας Ελένης» που την ακολουθεί δύο δεκαετίες τώρα.  

 

«Από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της, σας περιμένει στον Alpha για το πιο χαλαρωτικό «μεσημέρι» της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι μηχανές «άναψαν», και η πιο αγαπημένη τηλεοπτική «συνήθεια» ετοιμάζεται για την πιο δυνατή χρονιά της. Με κέφι, αισιοδοξία και θετική διάθεση, η Ελένη ξαναγίνεται κομμάτι της παρέας μας και το χαμόγελο επιστρέφει στις οθόνες μας. Η καλύτερη σεζόν είναι μπροστά μας!

“Ελένη”: Το σταθερό σας ραντεβού, σ’ έναν κόσμο που αλλάζει. Καθημερινά, στις 13:00».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ