Κουτσελίνη: Ο Λάτσιος δεν «έφτιαξε» τη Μενεγάκη ούτε την έφερε στον Alpha | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:17
19/10/2016

Κουτσελίνη: Ο Λάτσιος δεν «έφτιαξε» τη Μενεγάκη ούτε την έφερε στον Alpha

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Άλλαξαν τα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση της δικαστικής διαμάχης της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο μετά την κατάθεση της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία έχει υπάρξει χρόνια στενή συνεργάτιδα και φίλη της παρουσιάστριας του Alpha.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, μεταξύ όσων κατέθεσε στο δικαστήριο η Κουτσελίνη επεσήμανε:

«Τα πρόσωπα που υποστήριζαν την Ελένη όλα τα χρόνια στον ANT1 ήταν η κεντρική διοίκηση και ο Στέλιος Αντωνιάδης, παραγωγός του Πρωινού Καφέ, ο Σταύρος Ζερβάκης, σκηνοθέτης της εκπομπής κι εγώ που ήμουν η αρχισυντάκτρια της εκπομπής. Η καριέρα λοιπόν της Ελένης Μενεγάκη είχε έκτοτε απογειωθεί, δηλαδή από τα έτη 1995, 1996, 1997 και καμία σχέση δεν είχε ο Γιάννης Λάτσιος με αυτό. Αλλά και μετά που ήλθε στο σταθμό, ουδέποτε ασχολήθηκε με την εκπομπή Πρωινός Καφές, καθώς αυτή δεν είχε ανάγκη στήριξης καμία, είχε πάντα την κεντρική στήριξη του σταθμού που είχε φροντίσει να έχει πάντα τους καλύτερους συνεργάτες δίπλα της.»

 

Η Κουτσελίνη διευκρίνισε δε πως:

«Ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος πρωτοήρθε στον ANT1 το 1997 βρήκε την Ελένη Μενεγάκη πλήρως φτασμένη ως υπ' αριθμόν πρώτη τηλεπαρουσιάστρια της Ελλάδας στις τηλεοπτικές εκπομπές της πρωινής ζώνης όλων των σταθμών. Κατέλαβε μεν τη θέση του διευθυντή ελληνικού περιεχομένου, αλλά με αρμοδιότητα τα τηλεοπτικά σίριαλ και όχι την εκπομπή της Ελένης».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων η Ζήνα αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της μεταγραφής- βόμβα της Μενεγάκη από τον ANT1 στον Alpha το 2005, όπου η ίδια κι ο Λάτσιος είχαν ήδη μετακομίσει.

 

Συγκεκριμένα, η Κουτσελίνη είπε:

«Γνωρίζω επίσης πολύ καλά το πως ήλθε η ιδέα στον ιδιοκτήτη του Alpha Δ. Κοντομηνά να κάνουμε πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη το 2004 να μεταπηδήσει από τον ANT1 στον Alpha. Αρχές του 2004 έγινε μια σύσκεψη στελεχών στον Alpha και διαπιστώθηκε ότι η πρωινή ζώνη του σταθμού υστερούσε έναντι του ανταγωνισμού.

Τότε εγώ σκέφτηκακαι πρότεινα ως υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών του σταθμού να κάνουμε πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη και ο Δ. Κοντομηνάς αποφάσισε τελικά ότι μόνο αυτήν θέλει για την πρωινή ζώνη του σταθμού. Η οικονομική συμφωνία κλείστηκε στη συνέχεια μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Δ. Κοντομηνά. Ο Γιάννης Λάτσιος δεν είχε καμία συμμετοχή, ούτε σητ μεταγραφή ούτε στην οικονομική συμφωνία». 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ