Κουτσελίνη για Ουγγαρέζο: «Γι΄ αυτό τον είπα τηλεοπτικά ανώριμο» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:40
16/11/2015

Κουτσελίνη για Ουγγαρέζο: «Γι΄ αυτό τον είπα τηλεοπτικά ανώριμο»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγο καιρό η Ζήνα Κουτσελίνη φιλοξένησε στην εκπομπή της τον Μάρκο Σεφερλή και οι δυο τους συζήτησαν μεταξύ άλλων και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ τώρα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά» η Ζήνα εξήγησε για ποιο λόγο εκφράστηκε με αυτό τον τρόπο.

«Αυτά που είπα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο όταν είχα καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή, θα του τα έλεγα και αν τον είχα απέναντί μου. Είμαι ένας άνθρωπος που θα πει τη γνώμη του, όταν πιστεύω στη δύναμη του άλλου.

Περίμενα από τον Δημήτρη να έχει μια δομημένη σκέψη, να είναι ντόμπρος και γενναιόδωρος όταν πάει καλεσμένος σε μια εκπομπή. Περίμενα, δηλαδή, όταν πήγε στον Γιώργο Λιάγκα, να του έλεγε τα ανοικτά θέματά του.

 

Όπως έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος όταν πήγε στον Λιάγκα και με έκανε να υποκλιθώ με την τηλεοπτική στάση και αλήθεια του.

Ο Φώτης έδωσε “τα ρέστα” του στον Λιάγκα, ο Δημήτρης, δυστυχώς, “κότεψε”. Γι΄ αυτό τον χαρακτήρισα ανώριμο τηλεοπτικά. Ο Δημήτρης δεν κατέθεσε την αλήθεια του στην τηλεοπτική του συνάντηση με τον Λιάγκα. Δημόσιες σχέσεις έκανε στο κανάλι στο οποίο συνεργάζονται».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ