Κωστόπουλος: Κατηγορήθηκε ότι σκότωσε γυναίκα! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:00
30/5/2014

Κωστόπουλος: Κατηγορήθηκε ότι σκότωσε γυναίκα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με αφορμή την ιστορία της Κων/νας Σπυροπούλου και το δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας για την «περιπέτεια» της με την Τροχαία, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε σε μία προσωπική ιστορία.

Ο παρουσιαστής από το Πρωινό mou αποκάλυψε ότι πριν χρόνια κατηγορήθηκε ότι σκότωσε γυναίκα, εξηγώντας πώς μπορεί να διαστρεβλωθεί μία είδηση!

«Θέλω να σας πω ανέκδοτο το οποίο είναι πολύ τραγικό. Ένα βράδυ που ανεβαίνω την Κηφισίας βλέπω μπροστά μου ένα φοβερό ατύχημα, έχει φύγει ένα αμάξι κάμπριο και μπήκε μέσα σε ένα μαγαζί. Κατεβαίνω και βλέπω μια γνωστή μου κοπέλα να είναι σέκος, πάω από πάνω και προσπαθώ με τις πρώτες βοήθειες. Ρωτάω τον οδηγό τι έχει γίνει, προσπαθώ να βοηθήσω έχω παρκάρει δίπλα και είμαι αυτός που τηλεφωνεί για βοήθεια, έχει μαζευτεί και κόσμος τριγύρω. Μετά από ένα δίωρο μαθαίνω και το δυσάρεστο για την κοπέλα, έχω πάει για ύπνο και δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ. Η Τζένη με ξυπνάει γύρω στις έξι το πρωί, γιατί της τηλεφώνησε κάποιος και την ρώτησε αν σκότωσα κάποιον άνθρωπο. Ανοίγω μια εφημερίδα και γράφει πάνω τίτλο πως ο Κωστόπουλος σε ατύχημα σκότωσε κοπέλα. Όλο αυτό το λέω για την μυθολογία γύρω από τα πρόσωπα» αποκάλυψε χαρακτηριστικά!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ