Κωστόπουλος: Έκραξε την Ράπτη για το νεότερο Γιώρκα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:53
13/2/2014

Κωστόπουλος: "Έκραξε" την Ράπτη για το νεότερο Γιώρκα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νέος... Λιάγκας μάς βγήκε ο Πέτρος Κωστόπουλος,αφού έχει αρχίσει και αυτός να κράζει τους πάντες.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και δεν του ξέφυγε ούτε η Έλενα Ράπτη, την οποία τα δημοσιεύματα θέλουν ερωτευμένη με τον Λούκα Γιώρκα. Ο αοιδός είναι κομμάτι μικρότερος της βουλευτίνας και όταν ο Κωστόπουλος είδε φωτογραφίες τους σε εβδομαδιαίο περιοδικό, άρχισε το "κράξιμο".

«Είδα ένα εξώφυλλο. Μια 40άρα με έναν 25άρη. Τελικώς είναι πάρα πολύ μεγάλη μόδα κορίτσια! Μπράβο σας! Τελευταία όμως η μόδα έγινε μάστιγα, δηλαδή η κάθε 40άρα «χτυπάει» έναν 25άρη! Τι είναι αυτό;» σχολίασεμε υποτιμητικό τρόπο.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Άρης Καβατζίκης αντέδρασαν έντονα, ενώ του είπαν ότι η Ράπτη δεν είναι καν 40. Και τότε εκείνος είπε με ειρωνεία: «Α! Συγγνώμη Έλενα!»

Πάντως, η Μπαλατσινού δεν το έβαλε κάτω και την υπερασπίστηκε με σθένος. «Για να κάνει μια 40άρα σχέση με έναν νεότερό της σημαίνει ότι είναι ανάγκη και όχι μόδα!»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ